Werken in de horeca, communicatie of als monteur: dit zijn de leukste vacatures uit regio Tilburg!

Ben jij op zoek naar een baan? In dit artikel zetten wij de leukste vacatures voor je op een rijtje! Met meerdere vacatures in verschillende sectoren zit er vast en zeker iets bij voor jou. Lees snel meer! 

Het Ketelhuis zoekt fulltimers voor in de bediening en keuken

Wil jij werken bij één van de leukste horeca-hotspots van Tilburg? Dan is werken bij Het Ketelhuis écht iets voor jou. Het Ketelhuis is namelijk op zoek naar fulltimers voor in de bediening en in de keuken. Het is dé plek om te ontsnappen en te genieten van een overheerlijke lunch, diner, borrel of gewoon een kop koffie natuurlijk! Samen met jouw gezellige collega’s zorg je voor een goede presentatie van Het Ketelhuis en ontvang je de gasten met een lach.

Papa Jim Sportsbar zoekt enthousiaste horecatoppers

Weet je alles over sport? Wil jij mensen alle weetjes van een wedstrijd vertellen? Houd je van gezelligheid? Ben je gastvrij én word je vrolijk van mensen een lach op hun gezicht te betoveren? Dan is Papa Jim Sportsbar op zoek naar jou! Wanneer je Papa Jim Sportsbar binnenstapt, loop je direct op een gigantisch scherm af. Onder dat scherm is een grote ovale bar gecreëerd waar je helemaal rondom kunt lopen. Verder is het interieur strak & modern en staan op de wanden schitterende muurschilderingen. Ook vind je ludieke teksten aan de muur.

Gemeente Tilburg zoekt communicatiemedewerker

Ben jij een goede gesprekspartner voor collega’s en externe partners van de stad? Dan is de functie van communicatiemedewerker bij Gemeente Tilburg echt iets voor jou. Als communicatiemedewerker maak je onderdeel uit van het team communicatie van de Gemeente Tilburg. Een professioneel team van zo’n 45 enthousiaste professionals met elk hun eigen kwaliteiten. Dat brengt positieve energie en is van toegevoegde waarde voor het werk dat ze doen. Wil jij deel uitmaken van het team en een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkelingen in Tilburg en de omliggende dorpen?

Groenrijk Tilburg zoekt weekend medewerker kassa

Groenrijk Tilburg is op zoek naar studenten die in de weekenden een bijbaan aan de kassa zoeken. Een modern tuincentrum met een lange geschiedenis, dát is GroenRijk Tilburg. Het is een groot tuincentrum met veel verschillende disciplines onder één dak. Met online net zulke grote ambities als offline bestormt GroenRijk Tilburg ook vol passie de online wereld van barbecues, tuinmeubels, tuinaccessoires en overkappingen.  Hiervoor hebben ze drie mooie webshops gelanceerd; tuincentrumoutlet.com, bbqkopen.nl en tuinmeubels.nl. Deze webshops draaien op volle toeren en groeien ontzettend snel. Daarom zijn ze voor hun webshopteam op zoek naar een leergierige, enthousiaste student(e) die ze hierbij kunnen betrekken.

Van Asten BabySuperstore zoekt Administratief medewerker HR

Heb jij zin om aan de slag te gaan in het HR team, binnen een groot familiebedrijf met zo’n 120 medewerkers en veel dynamiek? In deze functie ben je onderdeel van het HR team en ondersteun je deze collega’s middels het oppakken van administratieve werkzaamheden. Zo wijzig je contracten en registreer je ziekmeldingen, maar leg je ook het eerste contact met sollicitanten en beheer je de vacatures op de vacatureplatforms. In deze functie heb je de mogelijkheid om je werkuren flexibel in te richten (bijvoorbeeld werken onder schooltijd).

Het TextielMuseum zoekt projectleider

Het TextielMuseum is een dynamisch en creatief museum. Het is de enige plek ter wereld waar design, kunst, mode, erfgoed én innovatie op het gebied van textiel samenkomen. Als organisatorische duizendpoot ben je de onmisbare spin in het web van hun programmering. Ze zijn op zoek naar iemand die ideeën kan omzetten naar projectplannen en de projecten vervolgens realiseert met collega’s en externe partners. Je begeleidt het proces van concept tot aansprekend programma.

De Mandemakers Groep zoekt monteur meubelen

Hey, handige Harry! Met jouw technisch inzicht maak jij iedereen blij. Dagelijks rijd jij samen met je favoriete collega naar klanten om meubels te bezorgen en in elkaar te zetten. Het maakt niet uit of je vandaag een bank, stoel of tafel bezorgt: wanneer je aanbelt, opent de klant blij de deur. Want jij bent er! Je laadt de meubels met zorg uit de vrachtwagen en zet ze op de juiste plek in het huis. En dan komen de schroevendraaiers en inbussleutels uit de koffer. In een handomdraai zet je de meubels in elkaar terwijl je een praatje maakt met de klant. Die is dankbaar en koopt door jou de volgende keer weer meubels bij De Mandemakers Groep.

Ontdekstation013 zoekt workshopbegeleider (weekend & vakanties)

Ontdekstation013 is een geliefd uitje tijdens de weekenden en vakanties. Jij geeft zelfstandig rondleidingen en kinderfeestjes. Je zorgt dat alles klaarstaat, zorgt voor een warme ontvangst, maakt contact met kinderen en ouders en zorgt dat ze lekker aan de slag kunnen. Je begeleidt de rondleiding op een ongedwongen manier, bij Ontdekstation013 mogen kinderen vooral veel zelf doen en ontdekken. Na afloop ruim je alles weer netjes op. Ook doe je eenvoudig horecawerk zoals ranja inschenken en koffiezetten.

Meer vacatures

Natuurlijk staan er nog véél meer vacatures online in onze vacaturenbank. Zit jouw perfecte baan hier niet bij? Klik dan hier voor meer vacatures!

Vacature nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het vacatureaanbod in Tilburg? Meld jezelf dan snel aan voor onze vacature nieuwsbrief!

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden