Werken in de horeca, de handhaving & veel meer: dit zijn de leukste vacatures in Tilburg deze week!

Ben jij op zoek naar een toffe (bij)baan in de regio Tilburg? Dan ben je bij ons aan het goede adres. We hebben namelijk weer een hoop vacatures van werkgevers in de regio in onze online vacaturebank geplaatst. Daarnaast hebben we ook een vacaturebank op Instagram genaamd vacaturebank_tilburg In dit artikel lichten we er daar een aantal van uit. Lees snel verder en misschien heb jij binnenkort wel een nieuwe baan!

Uitgelichte tips

Werken bij De Groene Vlinder

Brasserie, Cafetaria en Lunchroom De Groene Vlinder bevindt zich in het hart van winkelcentrum Heyhoef in de Reeshof. De Brasserie heeft een huiselijk en warm interieur met ongeveer 100 zitplaatsen. In de zomer kun je ook genieten van het terras. Je kunt hier terecht voor ontbijt, lunch en diner of koffie met gebak. Het Cafetaria-gedeelte is gelegen naast de Brasserie en biedt een uitgebreide keuze uit lekkere friet en snacks die je ter plaatse kunt eten of mee naar huis kunt nemen. En ze zijn hard op zoek naar mensen die het team van De Groene Vlinder komen versterken.

Chiropractie Mulder zoekt praktijkassistent(e)

Als praktijkassistent(e) vervul je een belangrijke functie en je bent het gezicht van de praktijk. Je bent altijd het eerste aanspreekpunt voor patiënten als ze binnenkomen en de laatste als ze de praktijk verlaten. Daarnaast ben je veel bezig met het ondersteunen van de chiropractors bij hun werkzaamheden. Maar je bent achter de schermen ook veel bezig met administratieve taken.

Gemeente Tilburg zoekt handhaver jeugd / jeugd BOA

Als handhaver jeugd / jeugd BOA ben je het visitekaartje van de stad voor de jeugd. Je legt makkelijk contact met inwoners en je weet hoe je een doelgroep het beste kunt benaderen en aanspreken. Daarnaast ben je actief bezig met zicht krijgen op overlast dat wordt veroorzaakt door jeugd. Jij draagt dus bij aan een veilig en leefbare omgeving in Tilburg.

Meer leuke vacatures

Vacaturebank op Instagram

Wil jij nooit meer een leuke vacature missen? Volg dan ons nieuwe Instagram account! Op het account – genaamd vacaturebank_tilburg – komen de leukste vacatures in Tilburg en omstreken online. Zo kunnen wij jou nog veel beter helpen met de zoektocht naar een leuke baan. Benieuwd? Volg ons vacature account hier!

Nog meer vacatures

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kan in Tilburg en omgeving? Onze vacaturebank staat altijd bomvol met vacatures. Wil je niks missen van het vacature aanbod in Tilburg? Twijfel niet en abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief!

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.
Naam
Hidden