Werken in de horeca, de techniek en nog veel meer: dit zijn de leukste vacatures uit onze regio!

Onze vacaturebank puilt uit van de toffe vacatures uit de regio. Iedere maandag tippen we je met de leukste vacatures uit de regio. Dus ben jij op zoek naar een nieuw avontuur? Lees dan snel verder!

Uitgelichte vacatures

Werken bij Bonheur

Bij Bonheur werk je met betekenis, in een informele cultuur. Hard werken en oprecht plezier hebben in wat je doet, verantwoordelijk voor de glimlach van een gast. Word teamlid bij het leukste horecabedrijf van Tilburg. Op de tofste locaties in de stad werk je samen met betrokken collega’s, die net als jij verschil willen maken. Op dit moment staan er vier vacatures open, deze zetten we voor je op een rijtje:

Werken bij De Burgerij

De Burgerij is een Tilburgs familiebedrijf dat inmiddels bekend staat om haar delicatessenwinkel en gezellige brasserie. De gerechten van De Burgerij zijn – zoals ze zelf zeggen, van boerenkool tot kaviaar. Ze werken met de mooiste producten en delen hun kennis en passie over heerlijk eten graag met gasten. Extra leuk: als je bij De Burgerij komt werken, werk je letterlijk in het huis van de eigenaren. Het gebouw waarin De Burgerij gevestigd is, is het ouderlijk huis van eigenaren en broers Jaap, Sam en Joris. Op dit moment staan er twee leuke vacatures open, wij zetten deze voor je op een rijtje:

Werken bij Van Geloven

Voel jij jezelf thuis in een cultuur van continu verbeteren en lijkt het je leuk om in een hecht team samen te werken in de grootste krokettenfabriek ter wereld? Bij Van Geloven werken zo’n 250 medewerkers in de fabriek. Van Geloven kent een lange historie in Tilburg. Deze gaat terug naar begin jaren ’60. Van Geloven kent een cultuur die laagdrempelig is. De CEO is toegankelijk, zijn deur staat open voor iedereen. Van Geloven stelt haar medewerkers centraal. Daarnaast kent ze een actieve personeelsvereniging. Wil jij werken bij Van Geloven? Er staat op dit moment twee vacatures open:

Werken bij VSB Wellness

VSB Wellness is op zoek naar sauna- zwembad- servicemonteurs. VSB Wellness is specialist in maatwerk wellness projecten & interieurprojecten. Voor het complete traject, van ontwerp tot realisatie. VSB werkt met grote opdrachtgevers én met particulieren. Heb jij technische aanleg of heb je ervaring met loodgieterswerk? Dan is deze functie ideaal voor jou! Je komt terecht in een hecht en gezellig team.

Meer vacatures

Nog meer vacatures

Staat de ideale functie voor jou er niet tussen? Kijk dan snel eens in onze vacaturebank. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacatureaanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden