Werken in de horeca & veel meer: dit zijn de leukste vacatures in Tilburg

De leukste vacatures

Net als iedere week zetten we de leukste vacatures in regio Tilburg voor je op een rijtje. Ben je op zoek naar een nieuw avontuur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Er staan weer een hoop leuke vacatures in onze Instagram vacaturebank en in de vacaturebank op onze website. Lees snel verder.

Uitgelichte vacatures

Villa Vredelust zoekt souschef/zelfstandig werkend kok

Als souschef kook je de mooiste en lekkerste gerechten, stuur je de keuken aan en verzorg je de bestellingen. Daarnaast bewaak je de kwaliteitsstandaard van Villa Vredelust, geef je leiding aan het keukenteam en zijn jouw bestellingen zo correct ingeschat dat er zo min mogelijk eten verspilt wordt. Met jouw skills zorg je ervoor dat elk gerecht telkens weer perfect de keuken verlaat. Je bent energiek, niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je beschikt over een goede smaak.

Eetbar de Wagon zoekt (junior) souschef

Is koken je grote liefde en passie? Weet je anderen te inspireren en ben je een echte held(in) in het organiseren van dingen? Dan is Eetbar de Wagon op zoek naar jou! Als (junior) souschef ligt je hart bij het bereiken van het gewenste resultaat door er hard voor te werken. Je bent een echte leider en neemt graag het voortouw. Je bent representatief, flexibel en een echte teamplayer. Daarnaast heb je een duidelijke visie en hak je graag knopen door.

Meer vacatures

Onze vacaturebank staat vol met leuke vacatures van werkgevers uit regio Tilburg! Zit jouw ideale job er niet tussen? Neem dan snel een kijkje in onze vacaturebank. We zetten een paar leuke vacatures voor je op een rijtje:

Vacature bank op Instagram

De vacatures van de meest toffe werkgevers uit de regio Tilburg zijn ook te vinden op Instagram! Op het account vacaturebank_tilburg komen de leukste vacatures van Tilburg en omstreken online. Een makkelijkere manier om leuke vacatures te vinden, is er eigenlijk niet! Zo kunnen wij jou nog beter helpen met de zoektocht naar een leuke baan. Niks missen? Volg ons vacature account hier!

Nog meer vacatures

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kunt in Tilburg en omgeving? Onze vacaturebank staat altijd bomvol met vacatures. Dagelijks houden wij je op de hoogte van vacatures in Tilburg. Wil je niks missen van het vacature aanbod in Tilburg? Twijfel niet en abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief!

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden