Werken in de ICT, als weekendhulp en nog veel meer: dit zijn de leukste vacatures uit regio Tilburg!

Zoals iedere week zetten wij de leukste vacatures uit de regio Tilburg op een rijtje voor je. Ben jij dus op zoek naar een nieuw avontuur? Lees dan snel verder!

Uitgelichte vacatures

Isah zoekt receptionist

Het gezellige, Tilburgse bedrijf Isah is op zoek naar een receptionist. Als receptionist ben je het gezicht van Isah en zorg je voor een verwelkomend ontvangst van de gasten. Daarnaast neem je het eigenaarschap van de ontvangstruimte van Isah op je en zorg je dat de gasten binnenkomen in een opgeruimde en nette ruimte. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van al het binnenkomende telefoonverkeer en verricht je lichte administratieve werkzaamheden!

Vabotti Schoenen Tilburg zoekt weekendhulp

Vabotti Tilburg is dringend op zoek naar een enthousiaste weekendhulp en/of vakantiekracht. Als weekendhulp is je takenpakket heel divers, jij gaat namelijk álle werkzaamheden uitvoeren die in een winkel gedaan moeten worden. Zo ben je op het ene moment bezig met de verkoop van kleding en schoenen en op het andere moment ben je bezig met de verwerking van de binnenkomende producten. Kortom: een lekker variërende job dus! Past deze schoen jou? Dan staat het team van Vabotti Tilburg te springen om kennis te maken!

VIVISOL zoekt customerservice medewerk(st)er

Ben jij op zoek naar een administratieve functie waarin je ook regelmatig telefonisch contact hebt met verschillende partijen? Dan is werken bij VIVISOL iets voor jou! Als customerservice medewerk(st)er ben je verantwoordelijk voor het beheer van de administratieve gegevensstroom in de business software op het gebied van MRA. Naast administratieve taken zorg je voor een snelle en correcte opvolging van vragen, wensen en problemen van patiënten.

Werken bij hallo, ICT

Bij hallo, ICT staan ze voor topservice! Ze zorgen er bij hallo, ICT nota bene voor dat hun klanten altijd en overal kunnen werken en bereikbaar zijn. Dit doen ze met slimme, online werkplekken, flexibele telefonie, stabiel zakelijk internet en veilige cloud-oplossingen. Naast dat hallo, ICT goed voor haar klanten zorgt, waakt hallo, ICT ook goed over haar werknemers. Want als jij groeit, groeit het bedrijf ook.  In de hallo, ‘way of working’ maakt het leren van iets nieuws je rijker als persoon en stelt het je in staat anderen nog beter te helpen.

hallo, ICT heeft op dit moment drie functies openstaan, we zetten ze op een rijtje voor je:

Meer vacatures

Vacature nieuwsbrief

Staat de ideale functie voor jou er niet tussen? Kijk dan snel eens in onze vacaturebank. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacatureaanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden