Werken in de ICT, horeca & veel meer: dit zijn de leukste vacatures in Tilburg deze week!

Op zoek naar een nieuw avontuur of een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze vacaturebank staat vol met vacatures uit de regio Tilburg. Zoals je van ons gewend bent, helpen we jou een handje en zetten we de leukste vacatures van Tilburg en omgeving op een rijtje voor je. Benieuwd? Lees snel verder.

Uitgelichte vacatures

Hockeyclub HC Tilburg zoekt facilitair beheerder

Het bruisende en sportieve HC Tilburg is op zoek naar een facilitair beheer. HC Tilburg is een fusieclub met een lange en rijke historie. Een club die is ontstaan met als doel hockeyers uit de regio een plek te bieden om te kunnen sporten en ontmoeten. Als facilitair beheerder bij HC Tilburg heb je een passie voor vrijetijdsbesteding in de breedste zin van het woord, maar ga je vooral aan op technische en facilitaire uitdagingen. Je wordt enthousiast van het werken aan een perfecte sportomgeving voor jong en oud.

De Vos en De Craen zoekt een gastheer/gastvrouw (32 uur)

Ben jij op zoek naar een veelzijdige horecabaan bij een prachtige zaak aan het bruisende Piusplein? Dan is De Vos en de Craen misschien wel iets voor jou! De horecazaak zoekt een enthousiaste gastheer/gastvrouw die 32 uur per week het gezellige team van De Vos en de Craen komt versterken! Ben jij sociaal en houd jij ervan om alle gasten zich helemaal op hun gemak te laten voelen? Lees dan vooral snel verder.

 hallo, ICT oplossingen zoekt 2de-lijns support engineer

hallo, ICT oplossingen is op zoek naar een 2de-lijns support engineer. hallo, staat voor toegankelijke ICT en een topservice. Hun missie is het ondersteunen van klanten in een succesvolle digitale transformatie. Als 2de-lijns support engineer ben je hét aanspreekpunt voor de 1ste-lijns support engineer. Je begint als een allround engineer, maar je krijgt de mogelijkheid om je te specialiseren in de functionaliteiten waar je hart ligt.

Andere leuke vacatures

Instagram vacaturebank

Ja! Je leest het goed: we hebben ook een vacaturebank op Instagram. Wil jij nooit meer een leuke vacature missen? Volg dan ons nieuwe Instagram account! Op het account – genaamd vacaturebank_tilburg – komen de leukste vacatures van Tilburg en omstreken online. Zo kunnen wij jou nog veel beter helpen met de zoektocht naar een leuke baan. Benieuwd? Volg ons vacature account hier!

Nog meer vacatures

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kunt in Tilburg en omgeving? Onze vacaturebank staat altijd bomvol met vacatures. Wil je niks missen van het vacature aanbod in Tilburg? Twijfel niet en abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief!

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.
Naam
Hidden