Werken in de marketing, logistiek of in de klantenservice: dit zijn de leukste vacatures in de regio Tilburg!

Zoals altijd staat onze vacaturebank vol met toffe vacatures. Daarnaast staan er ook veel leuke vacatures in onze vacaturebank op Instagram! Wij hebben hier weer de leukste vacatures in de regio Tilburg voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder.

De Mandemakers Groep zoekt klantenservice medewerker keukens

In deze functie als klantenservice medewerker keukens sta jij klaar voor de klant. Telefonisch of per mail behandel jij de vraag, opmerking of klacht van de klant en zorg je voor een passende oplossing. Dit vraagt soms wat flexibiliteit en creativiteit maar dat is voor jou geen enkel probleem! Je schakelt intern met collega’s van de montage, logistiek, orderverwerking en andere afdelingen binnen de organisatie. Daarnaast heb je ook contact met de leverancier en houd je de klant op de hoogte van de status. Ook leg je alles vast in het systeem zodat de administratie goed wordt bijgehouden. Geen dag is hetzelfde in deze dynamische functie.

Regio Business zoekt ondernemende studenten

Regio Business heeft een toffe sales functie openstaan met veel doorgroeimogelijkheden. Je wordt niet alleen voorbereid op het bedrijfsleven, maar staat ook maandelijks in contact met honderden ondernemers zodat je nog meer leert over het ondernemerschap én ook aan je eigen netwerk kunt werken. Als junior salesmedewerker, sales specialist en uiteindelijk sales master, word je zowel uitgedaagd als opgeleid. Dit doe je middels het voeren van salesgesprekken, het uitnodigen van bezoekers voor de evenementen en het helpen van ondernemers bij het uitbreiden van hun duurzaam netwerk. Hiervoor ben je tijdens de evenementen ook aanwezig.

Bibliotheek Midden-Brabant zoekt medewerker collectie

Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor de samenstelling van de collectie van de LocHal. Jouw werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit de aanschaf van media voor de collectie en monitoren van het mediabudget, het aanleveren van informatie over aanschafmogelijkheden van verschillende collectieonderdelen en het meedenken over de collectie. Hierbij houd je de landelijke en regionale ontwikkelingen op het gebied van collectie(vorming) in de gaten en vertaal je deze naar de uitvoering bij de Bibliotheek Midden-Brabant.

De Efteling zoekt shiftleader restaurant

Als shiftleader restaurant ben jij het eerste aanspreekpunt op de werkvloer voor een team van 20 tot 25 medewerkers. Je draait mee in het team en bent flexibel inzetbaar binnen de verschillende restaurants van Efteling Hotels & Resorts. Jij zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Jij denkt altijd in mogelijkheden, bent gedreven en hebt passie voor het horecavak. Is dit niet de functie waar jij naar op zoek bent, maar lijkt het je wel leuk om bij de Efteling te werken? Check dan onze vacaturebank voor meer openstaande vacatures van de Efteling!

Q Care zoekt medewerker productie & magazijn

Q Care is op zoek naar een enthousiaste productie- en magazijnmedewerker die tevens verantwoordelijk is voor het verwerken van de medische hulpmiddelen. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen, testen en mogelijk herstellen van de medische hulpmiddelen en goederen. Ook bedien je hun hightech wasstraat en borg je samen met het team de organisatie van het magazijn!

Kessels Museum zoekt marketing en communicatiemedewerker

Het Kessels Museum zet zich in om de verrijkende en verbindende kracht van muziek bereikbaar en leefbaar te maken voor een breed publiek, op een manier die passend is in Tilburg. Het museum wil groeien en zich richten op landelijke bekendheid. Heb jij een passie voor de kunst- en cultuursector en heb jij ervaring in de communicatiewereld? Dan is Kessels Museum op zoek naar jou!

Vacaturebank op Instagram

De leukste vacatures in de regio zijn ook te vinden op Instagram. Wil jij nooit meer een leuke vacature missen? Volg dan snel ons Instagram account! Op het account – genaamd vacaturebank_tilburg – komen de leukste vacatures van Tilburg en omstreken online. Zo kunnen wij jou nog veel beter helpen met de zoektocht naar een leuke baan.

Meer vacatures

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kunt in Tilburg en omgeving? Onze vacaturebank staat altijd bomvol met vacatures. Wil je niks missen van het vacature aanbod in Tilburg? Twijfel niet en abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief!

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden