Werken in de Tilburgse binnenstad: dit zijn de leukste vacatures

werken in de tilburgse binnenstad

Wil jij in je pauze even de binnenstad in? Na je werk nog een borreltje op de Korte Heuvel kunnen doen? Lekker makkelijk met het openbaar vervoer of fiets naar je werk? Check dan even deze vacatures! We hebben namelijk de leukste vacatures op een rij gezet waarbij je kunt werken in de Tilburgse binnenstad.

Diverse vacatures in de binnenstad

In de binnenstad zitten natuurlijk ontzettend veel bedrijven! En hoe meer verschillende bedrijven, hoe diverser de vacatures.

Horeca in de binnenstad

Als je graag in de horeca werkt, dan zit je in de Tilburgse binnenstad wel goed. Er zijn namelijk genoeg leuke zaken waar ze op zoek zijn naar personeel! Een aantal daarvan vind je hier:

Check alle horecavacatures in de vacaturebank.

Vacatures in Tilburg

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Maar ben je wel op zoek naar een leuke job in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: