Werken in het onderwijs, in de horeca en meer: dit zijn de leukste vacatures in Tilburg!

Leukste vacatures Tilburg 3 juni

Het weekend is weer voorbij gevlogen. Back to business dus. Ben je toe aan een nieuw avontuur en vind je de zoektocht naar jouw ideale baan lastig? Geen zorgen, wij zetten de leukste vacatures in de regio op een rijtje voor je. Benieuwd? Lees snel verder!

Uitgelichte vacatures

Werken bij Xpect013

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in het onderwijs of de kinderopvang? Maak het verschil in Tilburg! Xpect013 heeft namelijk verschillende toffe vacatures openstaan op de leukste basisscholen en kinderopvangen in Tilburg. Van leerkracht en pedagogisch professional tot gedragsspecialist, maar bijvoorbeeld ook functies als ICT-medewerker of recruitment specialist op het bestuurskantoor: er staan leuke vacatures open bij Xpect013. Benieuwd naar de openstaande vacatures? Wij zetten ze op een rijtje voor je:

Prise d’Eau zoekt zelfstandig werkend kok

Prise d’Eau is op zoek naar een zelfstandig werkend kok voor De Gasterij van de golfbaan. Als zelfstandig werkend kok bereid je heerlijke gerechten voor de gasten van De Gasterij. Ook werk je samen met zowel keuken- als bedieningsteams en bewaak je de hoogste kwaliteit en smaak van elk bord dat de keuken verlaat. Prise d’Eau is één van de tien unieke locaties van Bonheur Horeca Groep. Lijkt het jou leuk om het team te versterken?

Werken bij Café Stoffel

Ben jij op zoek naar een baan in de horeca? Bij Café Stoffel aan de Korte Heuvel hebben ze een aantal leuke vacatures openstaan! Ben jij een horecatopper die houdt van gezelligheid op het terras of voel jij jezelf helemaal thuis in de keuken? Café Stoffel is op zoek naar een chef, een medewerker voor in de keuken en parttime en fulltime bedieningsmedewerkers. Als lid van het team van Stoffel krijg je de kans om deel uit te maken van een levendige en bruisende omgeving, waar geen dag hetzelfde is!

BLD Bouw & Interieur zoekt ervaren bouwplaatsmedewerker

BLD Bouw & Interieur is op zoek naar ervaren bouwmedewerkers. Kijk jij met een gedetailleerd oog naar renovatieprojecten en nieuwbouwprojecten? Ben jij oplossingsgericht en werk je graag samen in een team aan een hoog afwerkingsniveau? Dan is BLD op zoek naar jou! Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit projectaansturing op locatie, algemene bouwwerkzaamheden & constructieve werkzaamheden.

Online vacaturebank

Natuurlijk staan er nog veel meer vacatures in onze vacaturebank. Dus staat hier nog niet tussen wat je zoekt? Klik dan snel hier voor meer vacatures!

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden