Werken in het theater, de horeca en nog veel meer: dit zijn de leukste vacatures uit de regio!

Ben jij toe aan een nieuw avontuur? Wij zetten de leukste vacatures uit de regio weer voor je op een rijtje! Lees snel verder.

Werken bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Wil jij werken op een fantastische plek waarbij geen dag hetzelfde is? Dan is werken bij Schouwburg Concertzaal Tilburg iets voor jou!

Schouwburg Concertzaal Tilburg zoekt coördinator hospitality/duty manager

Als coördinator hospitality/duty manager ben je eindverantwoordelijk op een voorstellingsdag of tijdens een partij. Je bent zichtbaar voor zowel de artiesten als de gasten. Daarnaast stuur je het team aan in de foyer en ben je ook de eerste die te hulp schiet tijdens een calamiteit als hoofd BHV-er.

Schouwburg Concertzaal Tilburg zoekt allround horecamedewerk(st)er

Als horecamedewerk(st)er ben je het visitekaartje van Schouwburg Concertzaal Tilburg. Als eerste aanspreekpunt zorg je ervoor dat onze gasten een onbezorgde avond uit hebben. Dat begint bij de ontvangst in een van onze entrees, bij de kaartcontrole en de garderobe, waar je zorgt dat onze gasten zich direct welkom voelen. Daarnaast voorzie je de gasten van de Schouwburg van een hapje en een drankje.

RoboPharma zoekt ICT-service en installatie engineer

Als ICT-service en installatie engineer bij RoboPharma in Waalwijk ben je samen met collega’s het eerste aanspreekpunt van de klanten, zowel op afstand als op locatie, zowel in Nederland als in het buitenland. Je bemant de helpdesk, beantwoordt de vragen, zorgt voor de benodigde informatie en denkt mee over oplossingen. De werkzaamheden zijn erg afwisselend en kunnen uit het niets op je pad komen. Ofwel je weet nooit hoe je dag eruit gaat zien en geen dag is hetzelfde!

Babbo Pinsa Romana & Wijn zoekt medewerk(st)er bediening

Ben jij een enthousiaste doorzetter met ervaring in de horeca en een echte teamplayer die de gasten laat voelen wat gastvrijheid is? En heb jij daarnaast passie voor de Italiaanse keuken en wijnen? Dan zijn ze op zoek naar jou! Als medewerk(st)er heb jij de taak om de gasten blij te maken!

OBS de Fonkel zoekt bovenbouwleerkracht

Openbare basisschool de Fonkel is een kleine basisschool in de B-buurt van de Reeshof met een diverse populatie. OBS de Fonkel is dus dringend op zoek naar een enthousiaste bovenbouwleerkracht. Ben jij degene die energie krijgt van leerlingen onderwijzen en om ze te zien groeien? Dan is deze functie echt iets voor jou!

MTD zoekt communicatie specialist

MTD is op zoek naar een enthousiaste communicatie specialist. Als Group Communications Specialist ben je verantwoordelijk voor de in- en externe communicatie van MTD wereldwijd. Met passie, enthousiasme en gemak schrijf je bedrijf-journalistieke én commerciële teksten voor customer media maar ook voor onze website en social media.

Prise d’Eau Golf zoekt receptiemedewerk(st)er/host

Als receptiemedewerk(st)er zorg jij voor een onvergetelijk dagje golf. Iedereen die het clubhuis binnen komt, wordt door jou vriendelijk ontvangen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor gasten en je helpt hen met hun reserveringen of andere servicevragen. Naast je frontoffice taken, ben je ook bezig met het beantwoorden van telefoon, email en administratieve taken.

Vacature nieuwsbrief

Staat de ideale functie voor jou er niet tussen? Kijk dan snel eens in onze vacaturebank. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacatureaanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden

Instagram vacaturebank

Je zult er misschien al wel een keer van gehoord hebben: we hebben een vacaturebank account op Instagram! Op dit account delen we de leukste vacatures, het tofste ondernemersnieuws en nog veel meer zakelijk nieuws uit de regio. Wil jij op de hoogte blijven van het vacatureaanbod en ondernemersnieuws in Tilburg? Volg dan snel ons vacaturebank account hier!