Werken in (regio) Tilburg: de meest opvallende vacatures van deze week

opvallende vacatures

Het jaar 2019 is bijna ten einde! Is jouw goede voornemen voor 2020 dat je het jaar start met een nieuwe baan? Dan helpen wij je verder. Deze week zetten we de meest opvallende vacatures in Tilburg voor je op een rij. Zit jouw ideale baan erbij? 

Tip: neem ook eens een kijkje in onze vacaturebank. Hier vind je bijna 150 vacatures uit de omgeving Tilburg.

Opvallende vacatures

Safaripark Beekse Bergen zoekt hoefdierverzorger

Heb jij een afgeronde (MBO) opleiding in dierverzorging? En ben je op zoek naar een nieuwe baan? Safaripark Beekse Bergen is op zoek naar een hoefdierverzorger. Je taken bestaan onder andere uit het voeren van de dieren, het schoonmaken en inrichten van de verblijven en het welzijn van de dieren in de gaten houden. Klinkt als een top baan toch?!

  • Lees hier meer over de functie.

Sterre Kinderopvang zoekt een flexibele pedagogisch professional

Werk je graag met kinderen? Heb je een relevant diploma voor het werken in de kinderopvang? En wil jij echt het verschil gaan maken op je nieuwe werkplek? Dan is Sterre Kinderopvang op zoek naar jou! Voorwaarden zijn dat je flexibel bent, beschikbaar bent vanaf 1 februari 2020 en je in staat bent de ontwikkeling van kinderen te observeren.

  • Lees hier meer over de functie.

Gemeente Tilburg zoekt een klantregisseur

Ooit van de functie klantregisseur gehoord? Als klantregisseur bij Gemeente Tilburg heb je een eigen caseload en help je klanten om zich te ontwikkelen tot zijn/haar hoogste participatiedoel. Het is handig als je kennis hebt van integrale dienstverlening en bijbehorende maatregelen in het sociale domein. Klinkt dit alsof het in jouw straatje past?

  • Lees hier meer over de functie.

DMG zoekt een Franstalige medewerker klantenservice

Spreek jij naast Nederlands ook een aardig woordje Frans? En wil je deze kennis gebruiken in jouw dagelijkse leven? De Mandemakers Groep is momenteel op zoek naar een Franstalige medewerker klantenservice. Wat je kunt verwachten? Een goed salaris, uitzicht op een vast contract, reiskostenvergoeding, doorgroeimogelijkheden, gebruik van de fitnessruimte en interne kinderopvang en nog veel meer.

  • Lees hier meer over de functie.

PortAgora zoekt per direct een vervangend winkelcoördinator

PortAgora is per direct op zoek naar een vervangend winkelcoördinator die de huidige winkelmanagers kan vervangen tijdens vakanties, bij ziekte en op een vijfde zaterdag van de maand. Je hebt onder andere de volgende taken en verantwoordelijkheden: aansturen van vrijwilligers, zorgen voor een goed verloop van de winkelactiviteiten, het afsluiten en opmaken van de kassa en nog veel meer.

  • Lees hier meer over de functie.

Vacaturenieuwsbrief

Wil jij graag op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures in (regio) Tilburg? Vergeet je dan niet aan te melden voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: