Werken in regio Tilburg: vacatures bij van Oursouw, JohnBeerens.com en meer

werken in regio tilburg

Een nieuwe week, een nieuwe kans om een baan te scoren! Zoals elke maandag, brengen we je ook deze week weer een aantal vacaturetips. Want wist je dat je op dit moment aan de slag kunt bij bedrijven als JohnBeerens.com, Brasserie de Groene Vlinder, DMG of Visspecialiteiten en Traiteurzaak van Oursouw?

Mocht jouw ideale vacature er helaas niet tussen staan deze week; maak je geen zorgen! Onze vacaturebank wordt namelijk dagelijks bijgevuld, waardoor je er steeds de nieuwste vacatures uit regio Tilburg vindt.

Deze moet je zéker bekijken

JohnBeerens.com zoekt een commercieel medewerker binnendienst

Ben jij op zoek naar een nieuwe fulltime functie binnen de sales? Ben je ondernemend en resultaatgericht? En lijkt het je leuk om in de kappers- en beautybranche te werken? Dan is deze vacature perfect voor jou. Bij JohnBeerens.com zijn ze op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst voor de B2B tak van het bedrijf. Wil je meer weten over de functie? Klik dan even hier!

BSO Cocon zoekt een pedagogisch professional

Voor een (nog te openen) BSO aan de Hoefstraat is Kinderstad Tilburg op zoek naar een pedagogisch professional. BSO Cocon is een knusse en kleurrijke locatie en opent haar deuren vanaf 24 augustus. Als pedagogisch professional ga jij ervoor zorgen dat de kinderen zich vertrouwd en veilig voelen. Heb jij een relevante MBO of HBO opleiding afgerond en zit je boordevol energie en enthousiasme? Lees dan hier meer over de functie!

Visspeciaalzaak van Oursouw zoekt een zelfstandige kok

Visspeciaalzaak van Oursouw is een begrip in Tilburg! De zaak staat bekend om het ruime aanbod aan heerlijke vis, de kwaliteit, de wekelijkse acties en het vriendelijke personeel. Wil jij onderdeel uitmaken van het team? Ze zijn momenteel op zoek naar een zelfstandige kok die thuis is in het maken van visproducten en het fileren hiervan. Wil je meer weten over de functie? Hier lees je meer.

Andere leuke vacatures

Vacatures in Tilburg

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: