Werken in regio Tilburg: de leukste banen in retail, de hotelbranche & ICT

de leukste banen

Ben jij gek op Tilburg? En zou je het liefst hier ook een hele fijne baan scoren? Lees dan snel verder! Er staan namelijk genoeg leuke vacatures open in onze mooie stad. Om jullie een idee te geven zetten we, net zoals altijd, een aantal toppers voor jullie op een rijtje. Met deze week: de leukste banen in retail, de hotelbranche en ICT.

Retail

Max Luxury Menswear zoekt ervaren verkoopmedewerker

Heb jij een passie voor mode en trends? Ben je communicatief vaardig? En heb je commercieel inzicht? Dan is de baan als verkoopmedewerker bij Max Luxury Menswear misschien wel iets voor jou! Ze zijn op zoek naar een fulltime (mannelijke) collega ter ondersteuning van hun team. De complete vacature bekijk je hier.

Verder

Hotelbranche

Hotel de Leijhof zoekt medewerker sales, meeting & events

Hotel de Leijhof, een zeer luxe viersterrenhotel in Oisterwijk, is op zoek naar een nieuwe medewerker sales, meeting en events. Wat je hiervoor in huis moet hebben? Een gastvrije instelling, oog voor detail, uitstekende communicatieve vaardigheden en een proactieve houding! Benieuwd naar de functieomschrijving? Bekijk dan hier de complete vacature.

Verder

ICT

First Impression zoekt webdeveloper

Heb jij een passie voor webdevelopment? Bij First Impression, specialist in het creëren van beleving middels audiovisuele techniek, zijn ze op zoek naar een webdeveloper. Binnen deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties (front-end, server-side code etc.). Benieuwd aan welke voorwaarden je moet voldoen? Check dan hier de vacature!

Verder

Vacatures in Tilburg

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Maar ben je wel op zoek naar een leuke job in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: