Werken in Tilburg: winkelmedewerkers en marketeers gezocht!

baan in tilburg

Op zoek naar een toffe baan in Tilburg? Wij helpen je wel even verder. Op onze website vind je namelijk meer dan 160 vacatures in heel veel verschillende vakgebieden. Elke week lichten wij een paar toppers uit die het absoluut waard zijn om op te solliciteren. Met deze week verschillende jobs als winkelmedewerker of marketeer!

Winkelmedewerker

Shoesme Brandstore Tilburg zoekt verkoopmedewerker (zaterdag & vakanties)

Shoesme Brandstore Tilburg, de winkel voor hoogwaardige baby- en kinderschoenen, is op zoek naar een weekend- en vakantiekracht. Wat je gaat doen? Ouders adviseren bij de juiste schoenmaat en het juiste schoenconcept voor hun kind, de winkelinrichting verzorgen, bestellingen verzendklaar maken, het verwerken van retouren en de voorraadadministratie bijhouden. Is dit de (bij)baan waar jij naar op zoek bent? Lees dan hier verder en solliciteer direct!

Verder:

Marketing/communicatie

JohnBeerens.com zoekt grafische contentmarketeer

Het enthousiaste 8-koppige marketingteam van JohnBeerens.com is op zoek naar versterking. Als (grafische) contentmarketeer ben je onder andere verantwoordelijk voor de grafische content van de webshop, het opzetten van de social media strategie en het schrijven en maken van converterende posts. Klinkt dit jou op het lijf geschreven? Bekijk dan hier de complete vacaturetekst en solliciteer direct!

Verder:

Vacatures in Tilburg

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Maar ben je wel op zoek naar een leuke job in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: