Werken op een basisschool, kinderdagverblijf of BSO: dit zijn de (0)13 leukste vacatures van Xpect013!

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in het onderwijs of kinderopvang? Maak het verschil in Tilburg! Xpect013 heeft namelijk verschillende toffe vacatures openstaan op de leukste basisscholen en kinderopvangen in Tilburg. Wij lichten (0)13 leuke vacatures voor je uit! Met 46 basisscholen en kinderopvanglocaties in Tilburg zit er ongetwijfeld een leuke vacature voor je bij. Wat wordt jouw nieuwe werkplek?

#1: Kinderdagverblijf De Boemerang zoekt pedagogisch professional

De Boemerang is een mooie kinderopvang in het noordwesten van de Reeshof. Dankzij de goede samenwerking met de basisschool bieden ze de kinderen van 0 tot 13 jaar uit de wijk een veilige en vertrouwde plek dichtbij huis. Als pedagogisch professional bedenk je iedere dag creatieve activiteiten voor kinderen van 0-4 jaar en hier ga je dagelijks vol enthousiasme mee aan de slag. Zo werk je nauw samen met collega’s, zet je dagelijks in voor de ontwikkeling van de kinderen en daarbij heb je natuurlijk ook oog voor de verschillen die er zijn tussen de kinderen!

#2: Outdoor BSO Warande zoekt sportieve pedagogisch professional

Ben jij een sportieve en ondernemende pedagogisch medewerker met een passie voor outdoor en sport? Als sport-pedagogisch professional, werk jij elke dag met kinderen van 4 tot 13 jaar en onderneemt met hen gave, sportieve outdoor activiteiten! Je bereidt samen met je collega’s de sportplanning, vakantieplanning en andere activiteiten voor. Natuurlijk zorgen jullie er samen voor dat er voor de kinderen een prettige en veilige omgeving gecreëerd is.

#3: Kinderdagverblijf De Wegwijzer zoekt pedagogisch professional

Je zorgt er samen met je collega’s voor dat de kinderen in een fijne, betekenisvolle en veilige omgeving kunnen spelen, ontwikkelen en groeien. Je begeleidt de kinderen in hun persoonlijke en sociale ontwikkeling. Je investeert graag in de relatie met ouders. Omdat het een nieuwe locatie is, is er veel ruimte om samen met je collega’s iets moois op te zetten voor de jongste kinderen in Oud-Reeshof.

#4: Kinderopvang de Tierentijn zoekt pedagogisch professional

In deze nieuwbouwlocatie aan de Pastoriestraat in de Tilburgse wijk Goirle, vormt Kinderopvang de Tierentijn samen met Basisschool De Stappen een kindcentrum. Als pedagogisch professional begeleid je kinderen in zowel groepsverband als individueel. Jij bent flexibel en weet de kinderen dagelijks weer iets nieuws aan te bieden, waardoor de kinderen keuze hebben uit prikkelende en uitdagende activiteiten. Tussen het spelen door zorg jij voor een appeltje, maak je grapjes en troost je een kind met verdriet. Je werkt samen in een hecht team, met bekende gezichten.

#5: BSO Christoffel zoekt pedagogisch professional

Kindcentrum Christoffel is een prachtige plek in het hart van de wijk Zorgvlied waar kinderen van 0 tot 13 jaar samen kunnen ontdekken, leren en spelen. Een werkdag bij Christoffel is altijd een dag vol enthousiasme. Je start om 07:30 uur op de voorschoolse opvang of je sluit om 19:00 uur de deuren van de buitenschoolse opvang. Samen met je collega’s volg je de ontwikkelen van de kinderen. Je kent de kinderen dan ook door en door en ziet wat ze nodig hebben.

#6: Basisschool de Borne zoekt leerkracht Unit 1

Basisschool de Borne is een school met 380 leerlingen en is te vinden in De Blaak. Samen met je collega’s streef je ernaar dat ieder kind zich optimaal ontplooit. Daarom kun jij ideaal rekening houden met de persoonlijke kwaliteiten en talenten van het kind. In Unit 1 werk je samen met vijf andere leerkrachten om een groep leerlingen van 4 tot 6 jaar les te geven. Het voordeel van unit-onderwijs is dat je samen het team de verantwoordelijkheid draagt.

#7: Kinderdagverblijf Aan de Waterkant zoekt pedagogisch professional

Kinderopvang Aan de Waterkant is een prachtige, moderne locatie voor kinderen die van ontdekken in de natuur houden in de wijk Jeruzalem. De naam verraadt het al een beetje, want het kinderdagverblijf is te vinden aan de Piushaven. Aan de Waterkant is op zoek naar flexibele collega’s die de kinderen helpen om de wereld te ontdekken en aansluiten bij hun fantasie. Ben jij die waterrat die graag Aan de Waterkant te vinden is? Klik dan snel verder!

#8: Kinderdagverblijf Armhoefse Akker zoekt pedagogisch professional

Wil jij een positieve impact hebben op het leven van kinderen én een bijdrage leveren aan hun ontwikkeling? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Als pedagogisch professional speel jij een belangrijke rol in het creëren van een goede speel- en leeromgeving. Daarnaast onderhoud je het contact met de ouders.

#9: Kinderdagverblijf Spoorzone zoekt pedagogisch professional

Zoals de naam al doet vermoeden is Kinderdagverblijf te vinden in de Spoorzone, een prachtig stukje Tilburg dat in volle bloei en groei is. Als pedagogisch professional zorg je ervoor dat de kinderen in een fijne en veilige omgeving kunnen spelen, ontwikkelen en groeien. Je zorgt ervoor dat er voor alle kinderen elke dag weer iets leuks te beleven is! Je begeleidt de kinderen in hun persoonlijke en sociale ontwikkeling en biedt hun structuur en grenzen middels een vast dagritme.

#10: Peuteropvang De Vlinderberg zoekt pedagogisch professional

De Vlinderberg is te vinden dicht bij het Korvelplein. Bij De Vlinderberg is iedere dag een feestje en daar zorg jij natuurlijk ook voor! Ben jij op zoek naar net iets meer uitdaging en omschrijven jouw vrienden je als een kartrekker? Dan is De Vlinderberg op zoek naar jou! Je zorgt er namelijk voor dat kinderen in een fijne en veilige omgeving kunnen spelen, ontwikkelen en groeien.

#11: Kinderdagverblijf De Wandelbos zoekt pedagogisch professional

Als pedagogisch professional op Kinderdagverblijf De Wandelbos ben je werkzaam op een groene kinderopvanglocatie. Dit betekent dat je samen met je collega’s inzet op natuurbeleving. Daarom wordt er veel buiten gespeeld in de ontdekkingstuin. Je vindt hier een grote zandbak, fietspaadjes, struiken en groene verstopplekjes.

#12: BSO De Boemerang zoekt pedagogisch professional

Naast dat de kinderdagverblijf van De Boemerang op zoek is naar een pedagogisch professional. Zoekt de BSO ook een pedagogisch professional. Als pedagogisch professional bij De Boemerang ga je 22 uur per week kinderen begeleiden in zowel groepsverband als individueel.

#13: Xpect013 zoekt flexibele leerkrachten

Xpect013 is een organisatie voor kindontwikkeling van 0 tot 13 jaar met een aanbod van zowel kinderopvang als primair onderwijs. Daarom bieden ze alle Tilburgse kinderen van 0-13 jaar een kansrijke start. Draag jij je steentje bij? De uitspraak ‘geen dag is hetzelfde’ nemen ze bij Xpect013 dan ook erg serieus. Het werk bij Xpect013 is divers, vernieuwend en scherpt je focus aan. Flexpect is het team van Xpect013 met vaste invallers, want ook als een dag niet loopt als gepland moet het onderwijs goed zijn. Als Flexpecter werk je daaraan mee. Dankzij dit team staat er voor alle leerlingen iedere dag een goed leerprogramma klaar, ook als de vaste leerkracht er niet is. Als Flexpecter vang je op, onderhoud je het vertrouwen en zet je jouw vakmanschap in om kwaliteitsonderwijs te bieden!

Meer informatie

Ben je enthousiast geworden en wil je graag het team van Xpect013 komen versterken? Neem dan snel een kijkje op de vacaturepagina van Xpect013!