Nieuws

BDO Plan-T
Let op! Dit artikel is al 89 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Werkgever uitgelicht: 3x leuke vacatures bij BDO Tilburg (dat zich gaat vestigen in het prachtige Plan-T)

In Tilburg zijn verschillende prachtige bedrijven gevestigd die ook fungeren als hele fijne werkgever. Zo ook BDO. Het bedrijf – dat in 1935 in onze stad werd opgericht en sindsdien is uitgegroeid tot (inter)nationaal opererend bedrijf – heeft namelijk verschillende openstaande functies vacant. Extra leuk is dat BDO binnenkort verhuist naar een gloednieuw pand: Plan-T! Hier gaan zij een volledige verdieping bekleden, een modern, open en fris kantoor. Zie jij jezelf al werken op deze hot-spot?

In Tilburg zijn al zo’n 140 accountants, belastingadviseurs en consultants actief voor BDO. En ruim 25 daarvan binnen de MKB-praktijk. Misschien ben jij straks wel onderdeel van dit prachtige bedrijf.

3x leuke vacatures bij de MKB praktijk van BDO Tilburg

BDO zoekt startend assistent accountant

Het duurt nog even, maar goed voorbereid als jij bent, denk jij natuurlijk ver vooruit. BDO is namelijk vanaf september 2021 op zoek naar een startend assistent accountant. Wat je onder andere gaat doen: ondersteunen, administratie verwerken en het opstellen van financiële overzichten van verschillende klanten van BDO.

Ben jij ambitieus en leergierig? In het bezit van een HBO diploma accountancy, finance en control of een andere financiële opleiding? En daarnaast professioneel, een teamplayer en proactief? Check dan de volledige vacature en solliciteer direct.

BDO zoekt senior assistent accountant

Heb jij al wat meer ervaring in de mooie wereld van de accountancy? Dan is dit wellicht iets voor jou. Je stelt complexe financiële overzichten op, bent betrokken bij complexe administratieve opdrachten, adviseert klanten, je richt je continu op het verbeteren van processen binnen BDO en reviewt ook nog eens de werkzaamheden van andere assistent accountants.

Heb jij minimaal vier jaar relevante werkervaring en een diploma op zak? Bekijk dan snel de volledige vacature en solliciteer snel.

BDO zoekt senior assistent accountant – health care

Je beschikt over een aantal jaren werkervaring bij een middelgroot of groot accountantskantoor en bent toe aan een volgende stap in je carrière. Je vindt het interessant om diverse soorten beoordelings- en assurance opdrachten uit te voeren en je ziet jezelf ook in een andere rol. Ook het verbeteren van administratieve processen en inrichting van administraties en rapportages bij klanten behoort tot jouw werk.

Klinkt dit als muziek in jouw oren? Check dan snel de vacature en solliciteer direct.

Over BDO

Binnen de dienstverlening van BDO draait het om mensen. Alleen door sterke relaties met klanten op te bouwen, kan BDO op maat gemaakte oplossingen bieden op het gebied van accountancy, fiscaliteit en consultancy. Bewust dichtbij de klant, midden in de stad en vertegenwoordigd in alle lokale netwerken. Ze gaan voor het bieden van de allerbeste service én het leveren van topkwaliteit.