Nieuws

Amarant
Let op! Dit artikel is al 35 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Werkgever uitgelicht: Amarant zoekt versterking in de gehandicaptenzorg

Wil jij graag iets betekenen voor andere mensen? Lijkt het jou gaaf om een waardevol beroep uit te oefenen en te werken in de gehandicaptenzorg? Misschien is werken bij Amarant dan iets voor jou! Ze hebben namelijk een aantal openstaande functies. 

Amarant draagt bij aan het welzijn en geluk van mensen met een verstandelijke beperking, autisme of hersenletsel. Ze helpen met problemen te verminderen, stimuleren de zelfredzaamheid en zetten zich in voor een hogere kwaliteit van leven. Er wordt gedacht in de mogelijkheden die mensen met een verstandelijke beperking, autisme of hersenletsel hebben. En jij kunt hieraan bijdragen.

Openstaande vacatures Amarant

Benieuwd naar de openstaande vacatures van Amarant? Check ze dan snel hieronder.

Over werken bij Amarant

Om uit te zoeken hoe het is om te werken bij Amarant, vroegen we dit aan verschillende medewerkers van Amarant. Zij hebben allemaal hun eigen specialisme en kunnen je als geen ander vertellen waarom werken bij Amarant zo leuk is.

Meer vacatures

Ben jij wel op zoek naar een nieuwe job, maar niet in de zorg? Mogelijk vind je jouw droombaan in onze online vacaturebank. Hier staan honderden vacatures in de regio Tilburg.