Werkgever uitgelicht: bij Volvo Dealer Van Roosmalen krijg jij het gevoel van thuiskomen

volvo auto

Het begon allemaal met een bescheiden fietsenhandel aan het begin van de twintigste eeuw in Loon op Zand. De grootvader van Jan van Roosmalen legde hier, met passie en vakmanschap, de fundamenten van het Van Roosmalen van nu: transparant, deskundig, zorgzaam en hulpvaardig. Wij vertellen je graag meer over deze werkgever!

In die fietsenhandel in Loon op Zand  werd iedere klant als familie beschouwd. Toen de vader van Jan, Harry van Roosmalen, de teugels overnam, bracht hij naast vernieuwing ook een onverminderd respect voor traditie mee. Als nieuwe autodealer flitsten de Glas en Goggo auto’s voorbij; symbolen van een tijdperk vol verandering. Een ding bleef hetzelfde: de onverwoestbare waarden van Van Roosmalen.

Dan kom je thuis

In 1967 begon een nieuw hoofdstuk: Van Roosmalen werd trotste Volvo dealer, een samenwerking die tot op heden bloeit. Voor Jan en zijn team gaat het niet alleen om die glanzende nieuwe Volvo’s in de showroom. Het gaat om het gevoel van ‘Dan kom je thuis’. Een vriendelijke lach wanneer je binnenloopt, betrouwbare adviezen die je met passie worden gegeven en de zorgzame hand die je door elk aspect van mobiliteit begeleidt. Van aankoopt tot financiering en verzekering en van onderhoud tot pechhulp: Van Roosmalen is niet zomaar een dealer, maar een totaaloplossing. Ondertussen heeft het bedrijf vier vestigingen. Je vindt Van Roosmalen in Tilburg, Den Bosch, Veldhoven en Helmond.

Werken bij Van Roosmalen

Met goede arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden, opleidingen en veel gezelligheid, kun jij jouw vakmanschap met trots en plezier uitoefenen. Van werkplaats tot kantoor, bij van Roosmalen kom je ook als werknemer, thuis. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Van Roosmalen heeft meerdere vacatures openstaan:

Meer informatie

Wil jij graag meer weten over Van Roosmalen? Check dan eens deze website. Benieuwd naar alle vacatures bij Van Roosmalen? Je vindt ze hier.