Werkgever uitgelicht: Bowls and Dishes zoekt versterking voor het enthousiaste team

Bowls and Dishes

Bowls and Dishes kun je kennen van de houten serveerplanken en de leuke borrelschaaltjes. Daarnaast bestaat een groot deel van het assortiment uit mooie kookboeken van bekende top-chefs, zoals Yotam Ottolenghi, Jamie Oliver en Jord Althuizen. Bowls and Dishes is een 100% Tilburgs bedrijf en blijft succesvol groeien. Daarom zijn ze op zoek naar versterking van het team. Lees snel verder. 

Het pand van Bowls and Dishes ligt in Berkel-Enschot, op nog geen kwartier fietsen van het centrum van Tilburg. Extra gaaf: bij dit mooie bedrijf bedenken en ontwerpen ze zelf hun producten. Dit doen ze niet alleen voor het eigen merk Bowls and Dishes, maar ook voor andere grote winkelketens. De serveerplanken en schaaltjes worden regelmatig gebruikt bij feestjes en borrels, maar zijn ook leuk om cadeau te geven.

Openstaande vacatures bij Bowls and Dishes

Bowls and Dishes zoekt medewerk(st)er vormgeving en marketing

Wie wil dat nou niet: meewerken aan een merk waar jijzelf en de klanten blij van worden in een klein marketingteam. Als je van veel afwisseling houdt, is deze functie écht iets voor jou. Je mag aan de slag met het vernieuwen en bijhouden van de website en webshop, het ontwerpen van verpakkingen, het bijhouden van de social media kanalen en je zorgt dat je collega’s de juiste logo’s kunnen graveren.

  • Meer informatie over deze vacature vind je hier.

Bowls and Dishes zoekt medewerk(st)er graveren

Houd jij ervan met je handen bezig te zijn? Zorg jij ervoor dat elke houten borrelplank nog mooier wordt door er een merklogo in te branden? Dan is de functie als medewerk(st)er graveren mogelijk iets voor jou. Bij Bowls and Dishes geniet je van een leuke werksfeer in een niet te groot team met gezellige collega’s. Ook werken ze niet met ploegendiensten, maar binnen reguliere werktijden van 8.00 tot 17.00 uur. Parttime werken (20 uur of meer) behoort binnen deze functie ook tot de mogelijkheden.

  • Meer informatie over deze vacature vind je hier.

Bowls and Dishes zoekt orderpicker(s)

Houd je ervan om in een opgeruimd magazijn te werken? Zorg je er samen met je collega’s voor dat de bestellingen elke dag weer foutloos de deur uit gaan? Vind je het leuk om de pakketjes voor BOL.com in te pakken? Ook het team van Bowls and Dishes in het magazijn is klein en hecht. Uiteraard heerst ook hier een gezellige werksfeer. Net als bij andere afdelingen binnen het bedrijf werk je als orderpicker niet in ploegendienst, maar worden reguliere werktijden van 8.00 tot 17.00 uur gehanteerd.

  • Meer informatie over deze vacature vind je hier.

Bowls and Dishes zoekt productie en inkoop planner

Ben jij goed in plannen en ben je oplossingsgericht? Kent Excel nog maar weinig geheimen voor je? Houd je ervan om met meerdere afdelingen samen te werken? Dan is deze functie van productie en inkoop planner wellicht wat voor jou! Jij zorgt ervoor dat er een goede weekplanning gemaakt wordt voor de productie, zodat alle klantorders op een efficiënte manier kunnen worden ingepland.

  • Meer informatie over deze vacature vind je hier.

Bijkomende voordelen

Het team van Bowls and Dishes is klein en hecht. Het vieren van successen vinden ze belangrijk en dat doen ze dan ook regelmatig met een gezellige personeelsborrel of teamuitje. Twee keer per jaar organiseert Bowls and Dishes een magazijnverkoop waar het hele team aan meehelpt. Ze bouwen alles samen op, zorgen ervoor dat de klanten goed worden geholpen en vieren dit op de laatste dag met een borrel.

Fijne extra’s als je komt werken bij Bowls and Dishes:

  • Iedere week vers fruit;
  • 1x per week lekkere broodjesdag;
  • Schone werkomgeving;
  • Korting op het assortiment;
  • Op 15 minuten fietsafstand van Tilburg Centrum en 5 minuten lopen van de bushalte.

Meer informatie

Wil je meer weten over het bedrijf Bowls and Dishes? Over het ontstaan, het assortiment en de visie van het bedrijf? Neem dan vooral een kijkje op de website.