Werkgever uitgelicht: De Mandemakers Groep op zoek naar extra logistieke krachten

Regelmatig lichten wij mooie werkgevers in de regio uit. Want: Midden-Brabant is een regio waar prachtige werkgevers zijn gevestigd. Een daarvan is De Mandemakers Groep. Zij hebben hun hoofdkantoor in Waalwijk zitten en zijn landelijk actief. Om de vraag vanuit klanten goed te bedienen, zijn ze op zoek naar extra logistieke krachten. Iets voor jou? Lees dan snel verder.

Werken bij De Mandemakers Groep heeft verschillende voordelen. Uiteraard kun je rekenen op een goed salaris die past bij je ervaring. Ook worden je reiskosten vergoed en al je overuren 150% uitbetaald. Maar wat ook fijn is: als het van beide kanten bevalt, krijg je na je proefperiode direct een vast contract.

Jouw werkdag

Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan als logistiek medewerk(st)er bij De Mandemakers Groep? Dan snappen we dat je graag wilt weten waar je werkzaamheden uit bestaan. Waar je aan moet denken?

  • Het inladen van complete keukens, werkbladen, kasten en andere toebehoren;
  • Inkomende en uitgaande goederen controleren op schade en manco’s;
  • Het verwerken van retouren en aanvullen van het magazijn;
  • Meedenken over logistieke processen en verbeteringen;

Meer fijne bijkomstigheden

Buiten goede arbeidsvoorwaarden, zijn er nog meer fijne bijkomstigheden als je aan de slag gaat bij De Mandemakers Groep. Zo werk je vanuit het magazijn in Waalwijk met zo’n 80 collega’s in teams van 10 personen. Uiteraard staat de gezellige Brabantse werksfeer hoog in het vaandel.

Daarnaast heb je vanuit je functie kansen om door te stromen naar andere afdelingen in het magazijn of binnen het bedrijf. Uiteraard is een goede pensioenregeling vanzelfsprekend en krijg je kortingen op alle producten, je zorgverzekering en eventuele kinderopvang.

Voor de sportievelingen onder ons: De Mandemakers Groep heeft een interne sportschool waar je gratis kunt sporten.

Iets voor jou?

Heb jij een goede beheersing van de Nederlandse taal, minimaal 2 jaar ervaring als magazijnmedewerker, heftruckchauffeur of logistiek medewerker? En kun je 32 tot 40 uur per week werken? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Check vooral de volledige vacature en solliciteer direct.

Werken bij De Mandemakers Groep

Heb jij geen logistieke achtergrond en/of ambities om als logistiek medewerk(st)er aan de slag te gaan, maar lijkt DMG je wel een fijne werkgever om voor te werken? Ze hebben verschillende openstaande vacatures op meerdere afdelingen. Je vindt deze vacatures in onze online vacaturebank.