Werkgever uitgelicht: De Mandemakers Groep zoekt nieuwe collega’s op meerdere afdelingen

DMG vacatures

De Mandemakers Groep (DMG) is een echt familiebedrijf uit de regio dat inmiddels uitgegroeid is tot de grootste woonretailer van Nederland. Daar hebben ze natuurlijk een flink team voor nodig! Ondanks dat de winkels van De Mandemakers Groep momenteel gesloten zijn, hebben ze nog een hoop openstaande vacatures op verschillende functies. Benieuwd welke openstaande vacatures ze momenteel hebben? Lees dan snel verder en wellicht werk jij binnenkort wel voor deze mooie werkgever. 

Het hoofdkantoor van DMG is gevestigd in Waalwijk. Sinds 1978 is het bedrijf gegroeid tot een retailer met maar liefst 28 merken en 298 winkels. Ondanks deze gigantische groei, voel je nog steeds de ongedwongenheid van het familiebedrijf in de omgang op de werkvloer bij DMG. Voor huidige én toekomstige medewerkers bieden zij een warm huis vol mogelijkheden. Extra fijn: bij De Mandemakers Groep krijg je nadat jij jezelf hebt bewezen al relatief snel een vast contract aangeboden.

Werken op de binnendienst

Benieuwd waar je allemaal aan de slag kunt binnen het bedrijf? Op de afdeling binnendienst van DMG staan toffe vacatures open voor klantenservice medewerkers. Op deze afdeling werk je samen met gezellige collega’s die graag de handen uit de mouwen steken. Schouders eronder is de mentaliteit! Je komt te werken voor een groot, gezond bedrijf en hebt diverse doorgroeimogelijkheden.

Voordelen op een rijtje

  • Een goed salaris en reiskostenvergoeding;
  • Direct een vast contract voor onbepaalde tijd na een proeftijd van 2 maanden;
  • Volop doorgroeimogelijkheden binnen DMG;
  • Als nieuwe collega start je met een opleidingstraject van 6 weken waarin je meer kennis krijgt van onder andere de producten, zo ga je met een zelfverzekerd gevoel aan de slag en kun je binnen no-time antwoord geven op vragen van klanten;
  • Kortingen op onze producten en zorgverzekering;
  • Kinderopvang op het hoofdkantoor;
  • Gratis toegang tot de sportschool op kantoor en korting andere sportscholen via bedrijfsfitness;
  • Goede werksfeer en een eigen DMG café;
  • Buiten COVID-19: teambuilding, personeelsfeest, vakantieborrel, etc.
  • Bij DMG werken ze van maandag tot en met vrijdag, tijdens kantoortijden. Je hoeft dus niet in de avond op de weekenddagen te werken.

Andere openstaande vacatures bij DMG

Benieuwd naar andere vacatures bij DMG? Check ze hieronder.

Vacaturenieuwsbrief

Denk jij: ‘hé, da’s niks voor mij’, check dan nog even de vacaturebank. Er staan op dit moment meer dan 100 vacatures online: van afstudeerstagiair(e) tot verkoopmedewerker, van bijbaantjes tot full time banen. En als je op de hoogte gehouden wil worden, abonneer je dan op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: