Werkgever uitgelicht: de voordelen van werken bij Safaripark Beekse Bergen op een rijtje

Werken bij beekse bergen

Of je nu naast je studie wat bij wilt verdienen of mooie stappen wilt maken in de horeca, denk dan ook zeker aan een job bij Safaripark Beekse Bergen. Werken in de horeca kan op verschillende plekken, maar dat doen met uitzicht op de gorilla’s en leeuwen? Dat komt eigenlijk niet voor. Op Safaripark Beekse Bergen na dus! Wat de voordelen zijn van werken in het safaripark van de Beekse Bergen? We zetten het voor je op een rijtje. Lees verder. 

Voordelen van werken bij Safaripark Beekse Bergen

Als je aan de slag gaat bij Safaripark Beekse Bergen, kun je uiteraard een mooi salaris verwachten. Ze bieden namelijk een arbeidsvoorwaardenpakket dat is gebaseerd op de CAO Dagrecreatie. Ook is er de mogelijkheid op een collectieve zorgverzekering en kom je in aanmerking voor diverse kortingen op particuliere verzekeringen. Verder krijg je 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband, worden je reiskosten vergoed en is er een gunstige pensioenregeling.

Maar nog veel belangrijker is de sfeer op het werk en de inhoud van de verschillende openstaande functies. Wat je binnen Safaripark Beekse Bergen ook gaat doen, de afwisseling en dynamiek op het werk maakt het erg leuk. Iedere dag is écht anders, dat beloven ze je. Verder kun je een gezellige werksfeer met leuke collega’s verwachten. Tevens krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je functie uit te voeren. Nieuwe initiatieven en ideeën worden altijd toegejuicht. Of je nu een week, maand of meerdere jaren voor Safaripark Beekse Bergen werkt.

En dan nog een aantal voordelen die je bij andere werkgevers zeker niet hebt:

  • Werken met uitzicht op gorilla’s, dieren en andere prachtige dieren.
  • Gratis toegang tot Safaripark Beekse Bergen (bijbaan)
  • Libéma pas waarmee je met 4 personen gratis naar alle attractieparken & dierenparken van Libéma mag bij een parttime of fulltime dienstverband
  • Korting op je verblijf in het Safari Resort of andere vakantieparken van Libéma.

werken bij beekse bergen

Openstaande vacatures bij het safaripark

Benieuwd welke vacatures momenteel allemaal openstaan bij Safaripark Beekse Bergen? We zetten het voor je op een rijtje:

Werken bij Libéma

Ben je benieuwd naar meer openstaande functies binnen de Beekse Bergen? In het Speelland, op het Safari Resort of het Event Center bijvoorbeeld? Alle actuele vacatures vind je op deze website.