Werkgever uitgelicht: hier begint jouw carrière in de horeca

Carrière in de Horeca

Een carrière in de horeca is uitdagend en afwisselend. Geen dag is hetzelfde door alle verschillende aspecten in de horeca: zeker niet bij Carrière in de Horeca. Hieronder vallen namelijk verschillende mooie Tilburgse organisaties: ibis Tilburg, Grand Café Puur, Mercure Hotel Tilburg Centrum, Restaurant Taste!, Parkeergarage Heuvelpoort en Masami. Ben jij enthousiast, gedreven en toe aan een nieuwe (horeca) uitdaging? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je krijgt namelijk de mogelijkheden om werkzaam te zijn op alle mogelijke gebieden. 

Van barkeeper bij Grand Café Puur tot Housekeeping medewerk(st)er bij ibis of servicemedewerk(st)er bij Parkeergarage Heuvelpoort: zie jij een werkplek in dit team wel zitten? Dan ga je een mooie uitdaging tegemoet. Daar staat natuurlijk ook wat tegenover. Zoals ‘Carrière in de Horeca’ al luidt, krijg je hier ook echt de kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien. Een leuk voorbeeld hiervan is het verhaal van Bram, hij begon als afwasser en is nu werkzaam als hotelmanager.

Voor wat, hoort wat

Maar dat is niet het enige. Carrière in de horeca biedt transparante lonen en medewerkers in dezelfde functie, hebben een gelijkwaardig loon. Een functiegroei betekent daarom ook een groei in beloning. Verder kun je bij Carrière in de Horeca rekenen op een tal van prettige arbeidsvoorwaarden. Denk daarbij aan een conform cao met overwerk-, nacht-, feestdagentoeslag, functietoeslag voor het overnemen van een dienst met meer verantwoordelijkheid, personeelskorting, ontwikkeltrajecten, een fietsenplan, inspraak tijdens het MT-overleg en veel meer.

Je eigen tijd (en werkplek) indelen

Besluit je te gaan werken voor één van de bovengenoemde organisaties, is het goed om te weten dat jij jouw eigen tijd in mag delen. Je bepaalt zelf wanneer je wilt werken en schrijft dus zoveel mogelijk zelf in op diensten. De hotels zijn 24/7 geopend, dus werk genoeg! Extra leuk is dat jij je ook kan inschrijven voor diensten op een andere plek dan jouw reguliere werkplek. Ben je even toe aan wat nieuws, kies je gewoon even voor een andere werkomgeving. Ideaal.

Openstaande vacatures

Klinkt jou dit allemaal als muziek in de oren? Top, kijk dan eens of er een leuke vacature voor jou tussen staat en solliciteer direct.

Hotels

Restaurants