Werkgever uitgelicht: Staalidee is op zoek naar enthousiaste medewerk(st)ers voor verschillende functies

Staalidee is op zoek

Er zijn momenteel een hoop toffe bedrijven in de regio die op zoek zijn naar versterking van het team. Zo ook Staalidee, dat is gevestigd in Hilvarenbeek. Bij Staalidee kun je terecht voor onder andere (stalen) tafelpoten, maar ook salontafel- en bankpoten. Deze hebben een stoere industriële look en worden gemaakt in de eigen werkplaats. Ben jij handig én op zoek naar een nieuwe baan? Staalidee zoekt onder andere las medewerkers en een junior poedercoater. Lees snel verder en wellicht is Staalidee jouw nieuwe werkgever.

Staalidee: van staldeuren tot interieurparels

Staalidee is een jong bedrijf met een leuke oorsprong: zij zijn namelijk van origine begonnen met het maken van prachtige staldeuren en designpaardenstallen. Toen ze steeds vaker de vraag kregen om maatwerk te leveren op het gebied van interieur, zijn ze zich daar steeds meer op gaan focussen. Nu kun je bij Staalidee terecht voor gave industriële meubelonderdelen. Om klanten te blijven voorzien in hun interieurdromen, zoekt Staalidee versterking voor de volgende functies:

Waarom werken bij Staalidee?

Staalidee is een bedrijf dat veel waarde hecht aan jouw mening. Je mag altijd meedenken over processen en Staalidee gaat ook mee in jouw wensen. Naast productiviteit, is gezelligheid minstens zo belangrijk op de werkvloer. Daarbij kijkt Staalidee altijd naar kansen en potentie, niet naar beperkingen of belemmeringen. Passen deze waarden bij jou? Bekijk dan zeker bovenstaande vacatures. Of bekijk deze pagina voor een overzicht met de vacatures van Staalidee.

Solliciteren kan door een mail te sturen naar info@staalidee.nl of door het formulier onder de vacatures op hun eigen website in te vullen. Wie weet drink jij straks een kop bij ze op kantoor in Hilvarenbeek!