Werkgever uitgelicht: The Sting zoekt logistieke krachten voor het distributiecentrum in Tilburg-Zuid!

Werken bij The Sting

The Sting: het is een hele bekende naam! Je vindt de winkels van The Sting in binnensteden door heel Nederland, België en Duitsland. Maar wist je dat The Sting is geboren in Tilburg? Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot bedrijf met diverse formules. Denk aan Costes, Cotton Club, Distrikt Nørrebro en de KOOPman. Dit zorgt ervoor dat deze winkels in binnen- en buitenland goed bevoorraad moeten worden. Dit doen ze vanuit het distributiecentrum in Tilburg-Zuid. Het bedrijf groeit hard en dus zoeken ze per direct naar logistieke krachten. Wij zetten op een rijtje wat werken bij The Sting zo leuk maakt.

The Sting vindt het vooral belangrijk dat de mensen die er werken met plezier naar hun werk komen. De sfeer is informeel en er wordt veel gelachen met elkaar. Successen worden gevierd met borrels en feesten die inmiddels al bijna veertig jaar legendarisch zijn. Ook streven ze bij The Sting naar de beste kwaliteit. Zowel in de collecties die ze verkopen als de manier van werken en het opleiden van talentvolle medewerk(st)ers. Heb jij een goed idee? Dan mag je er mee aan de slag!

Voordelen van werken bij The Sting

Als je ergens gaat werken, zijn naast de sfeer binnen het bedrijf de arbeidsvoorwaarden ook erg belangrijk. Wat je bij The Sting mag verwachten? We zetten het voor je op een rijtje:

  • Gezellige werkomgeving
  • Uitstekend salaris
  • 25% personeelskorting op de hele collectie van alle formules van The Sting Companies
  • 8% vakantiegeld
  • 24 of 30 vakantiedagen (afhankelijk van de functie en dienstverband)
  • Mogelijkheid tot het kopen en verkopen van vakantiedagen
  • Volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
  • Goede pensioenregeling en collectieve zorgverzekering
  • Een flexibele en dynamische (bij)baan
  • Leuke borrels en feesten

Openstaande logistieke vacatures

Ben jij een enthousiaste doorzetter die van aanpakken houdt? Dan hoopt The Sting jou terug te zien als magazijnmedewerk(st)er, teamlead, reachtruckchauffeur, chauffeur of oproepkracht. Benieuwd naar de huidige openstaande logistieke functies bij The Sting? We zetten het voor je op een rijtje.

Meer informatie over werken bij The Sting

Heb je nog vragen over werken bij The Sting? Neem dan vooral contact op door te mailen naar recruiters@thesting.nl of te bellen naar 013-4659316. Ze helpen je graag verder en helpen je wellicht wel aan een nieuwe job. Voor meer informatie over werken bij The Sting check deze website.