WerkTalent groeit uit haar jasje en verhuist naar groter pand in de binnenstad

WerkTalent

Goed nieuws voor WerkTalent! De arbeidsbemiddelaar, die in 2015 naar Tilburg kwam, is uit haar jasje gegroeid en is daarom verhuisd naar een groter pand aan de Schouwburgring. Volgens Albert van der Vliet biedt de verhuizing veel kansen voor verdere groei en nodigt het daarnaast werkzoekenden en werkgevers uit om een keer een kop koffie te komen drinken. 

Ben je benieuwd wat voor vacatures WerkTalent momenteel open heeft staan? Of wil je graag een keer langs komen voor een (advies)gesprek? Neem dan alvast eens een kijkje op de website. Voor werkgevers, op zoek naar een potentiele nieuwe medewerker, geldt hetzelfde, bel of mail voor een afspraak of loop gewoon eens binnen, WerkTalent Tilburg bekijkt graag samen de mogelijkheden tot een samenwerking.

WerkTalent

Persoonlijke verbinding

Dat het nieuwe pand aan de Schouwburgring 2 écht uitnodigt om binnen te stappen, is precies de bedoeling volgens Albert: “Natuurlijk kunnen mensen zich bij ons ook online inschrijven, maar wij zoeken echt de persoonlijke verbinding. Een CV zegt niet alles over een persoon, net zoals een standaard vacature niet alles zegt over onze opdrachtgevers. We zien het graag anders, en dat kan alleen als je in gesprek gaat met elkaar.”

Het bouwen en werken aan lange termijn relaties met werkgevers en werknemers is erg belangrijk voor WerkTalent. Weten wat er allemaal speelt op de werkvloer, kandidaten tips en trucs mee kunnen geven, maar soms ook gewoon samen met een opdrachtgever de wensen bij een vacature aanpassen of adviseren op allerlei HR-vraagstukken. “Op al onze kantoren in Brabant, waaronder natuurlijk Tilburg, zitten daarom mensen met een eigen specialisme: techniek, office/sales/ICT, (maak/proces) industrie, metaaltechniek en ambachten. Zo weten we altijd wat er speelt, kunnen het beste inschatten welke kandidaat bij welke werkgever past en kunnen we makkelijk schakelen voor een passende oplossing. In onze vakgebieden bemiddelen we in een diversiteit aan functies. Van werkplaats tot kantoor.”

Ben je in een van deze vakgebieden op zoek naar een baan? Kom dan zeker een keer langs bij WerkTalent Tilburg om een andere baan te scoren!

WerkTalent

Eerlijkheid

Wat je verder van WerkTalent Tilburg als arbeidsbemiddelaar mag verwachten? Eerlijkheid! Albert: “Natuurlijk is ons doel om aan alle vragen te voldoen en onze klanten volcontinu de juiste persoon op de juiste plek te bieden, lukt dit niet, dan gaan we samen op zoek naar een alternatieve oplossing. Als wij de personeelsvraag niet kunnen invullen of verwachten dat dit heel lastig wordt, melden we dit direct. Wij geven graag advies over voorwaarden en denken altijd in oplossingen!”

Om zo weinig mogelijk nee te hoeven verkopen, en ook met latent werkzoekenden in gesprek te kunnen, heeft WerkTalent flexibele openingstijden (ook buiten de standaard kantoortijden). Daarnaast proberen ze een ‘one-stop shop’ te zijn voor werkzoekenden. Albert: “We lopen in een uitgebreide procedure met de kandidaat alle vacatures door die passen bij zijn/haar wensen en mogelijkheden, zorgen op korte termijn voor meerdere kennismakingsgesprekken bij deze werkgevers en weten hierdoor vaak een succesvolle match te creëren. Handig voor werkenden met weinig tijd die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging en handig voor werkgevers die ontzorgd willen worden.”

WerkTalent

Op zoek naar een baan?

Ben je zelf op zoek naar een baan? Ga dan eens langs bij het nieuwe pand van WerkTalent. Naast de mogelijkheid om je online in te schrijven, wat eigenlijk bij ieder bureau mogelijk is, onderscheidt WerkTalent zich door hun persoonlijke aanpak. Je CV wordt niet zo maar aan een vacature gekoppeld, maar de arbeidsbemiddelaar heeft oprechte interesse in jou als kandidaat en in je toekomst. Want, zoals Albert zegt: “Een CV zegt zeker niet alles over iemand en de functie-eisen van de opdrachtgevers ook niet. Door verder en anders te kijken, komen we soms tot de meest verrassende en mooie samenwerkingen.”

Dus ben jij op zoek naar een nieuwe baan of een andere uitdaging? Check dan hier de actuele vacatures van WerkTalent Tilburg.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste vacatures bij WerkTalent Tilburg? Volg ze dan via: Facebook, Instagram of Linkedin.