Whopper lovers opgelet: Burger King Tilburg opent begin november!

Burger King in Tilburg

Yes, we weten eindelijk wanneer we in Tilburg kunnen gaan genieten van Whoppers, Long Chickens en Oreo Shakes! De nieuwe Burger King, op de hoek van de Heuvelring en het Piusplein, opent namelijk op maandag 5 november. We hebben er lang op moeten wachten, maar de terugkeer van Burger King in Tilburg is na meer dan 20 jaar nu écht een feit.

“De verzoeken op Facebook om weer een Burger King in Tilburg te openen zijn ons niet ontgaan en we konden dit natuurlijk niet negeren! Na ruim twintig jaar afwezigheid zijn we dan ook heel blij dat we weer terugkeren in deze stad die bekend staat om zijn hamburgerliefhebbers,” aldus Hans Miete, Managing Director van Burger King Nederland. De Burger King in Tilburg is de zestigste locatie in Nederland. Het is daarnaast het eerste restaurant dat wordt geopend onder de nieuwe master franchise BKNL B.V.

Plek voor 90 gasten

Er is plek voor 90 gasten in het restaurant en er zijn ruim 50 zitplaatsen op het terras. Daarnaast heeft het restaurant in Tilburg order kiosken, zodat de gasten zelf hun bestelling kunnen invoeren en nog sneller in hun Whopper kunnen happen. Kun jij nu al niet meer wachten tot je de specialiteiten van Burger King uit kunt proberen? Bekijk dan hier het menu!

Werken bij Burger King

Zoek je nog een (bij)baan en lijkt het je leuk om bij deze bekende burgerzaak te werken? Dat kan! Op de website staan meerdere vacatures open voor het gloednieuwe restaurant. Bekijk ze hier.