logo

Wie verkoopt de lekkerste oliebol van Tilburg?

Oliebollen

Het einde van het jaar is weer in zicht. De vuurwerkfolders vallen weer door de brievenbus en je wordt platgegooid met aanbiedingen voor een heerlijk flesje bubbels om het nieuwe jaar in te luiden. Maar wat echt niet mag ontbreken, zijn die vette oliebollen!

Elk jaar maakt het AD een overzicht waar je de lekkerste oliebollen kan halen, alleen dat is volgens een ‘deskundige’ jury. Opvallend genoeg roept de Rotterdamse krant al jaren de Rotterdamse oliebollenbakker Richard Visser uit tot de winnaar. Wij rijden natuurlijk niet speciaal voor een oliebol naar Rotterdam en vragen ons daarom af: waar haal je in Tilburg de beste oliebol?

Stemmen

Dus heb je al flink wat oliebollen geproefd? Laat dan vooral aan ons weten welke bolleke de lekkerste is. Vul onderstaande poll in op Tilburg.com en tip ons vooral als wij een leverancier over het hoofd hebben gezien. Zo kiezen wij samen met jullie de lekkerste oliebol van Tilburg.

Keuren

Wil jij nu weten hoe je op een goede manier een oliebol test? Kijk dan vooral eens de aflevering van de Rekenkamer over de oliebollentest van het AD.

Stemmen is helaas niet meer mogelijk!

[poll id=”8″]