Wie wordt de winnaar van de Jos van Balveren Award 2013?

Wil jij ook meedingen naar het beste of meest innovatieve project en jouw frisse, ver-rassende kijk geven op het welzijnswerk in de 21ste eeuw?

Voor het eerst kunnen studenten in de eindfase van hun studie en jong afgestudeerden meedingen naar de Jos van Balveren Award van ContourdeTwern. De eerste Award wordt uitgereikt door Jos van Balveren op het najaarsevent van ContourdeTwern op vrijdag 1 november 2013.

De Award wordt toegekend aan een jonge, toekomstige professional die een onderzoeks- of projectvoorstel indient dat verrassend is en blijk geeft van een eigen beeld op het welzijnswerk in relatie tot de maatschappelijke ontwikkelingen en de beleidsvisie van ContourdeTwern.

Ben jij of ken jij een jonge professional ‘met een blik naar buiten’, bijvoorbeeld vanuit bestuurskunde, organisatiewetenschap, sociologie, gezondheidswetenschappen of bedrijfskunde? Dan nodigen we je uit om vanaf 15 september tot 15 oktober a.s. jouw propositie digitaal in te dienen. Daarna zal een beoordelingscommissie onder leiding van Jos van Balveren de ontvangen voorstellen beoordelen en de drie beste selecteren. De auteurs van deze voorstellen krijgen de kans om hun voorstel te presenteren aan de commissie op 22 oktober 2013. Voor de uiteindelijke winnaar is er, naast uiteraard de Award zelf, een beurs van 4.500 voorzien. De uitvoering van het winnende onderzoeks-|projectvoorstel  vangt zo spoedig mogelijk daarna aan, zodat het voor de zomer van 2014, het einde van het academisch jaar, kan worden afgerond.

De benodigde informatie over de Jos van Balveren Award (aanmeldformulier, beoordelingscriteria, procedure en aanvullende informatie) is te vinden op de website van ContourdeTwern