Wie wordt Prins Carnaval van D’n Haozenpot?

Zaterdag 28 november wordt in Café ’t Centrum in Udenhout bekend gemaakt welk duo leiding gaat geven aan D’n Haozenpot tijdens carnaval. Net als andere jaren is er ook dit jaar weer een thema aan de bekendmaking gekoppeld. En omdat de datum zo dicht bij Sinterklaas ligt, is het thema daar op aangepast: Oh…. Kom er ‘ns kijken! De avond begint om 20.00 uur en rond 23.11 zal de (nieuwe?) Prins Carnaval 2009/2010 bekend worden gemaakt. Aansluitend zal de Prins zijn Adjudant en Raad van Elf voorstellen aan de aanwezigen.

Na deze bekendmaking is er de gelegenheid de Prins en Adjudant te feliciteren en succes te wensen voor het komende carnavalsseizoen.

Sfeer
Op de avond zelf zal de muziek verzorgd worden door verschillende carnavalsbandjes. En als bij hen de puf er even uit is, zal de drive-in disco het ‘muzikale stokje’ overnemen en het sfeermaken voor zijn rekening brengen. Tenslotte zijn diverse bevriende carnavalsverenigingen uit de regio van de partij, sommige met hun Prins, om alvast warm te draaien voor het komende carnavalsseizoen