Wie zet jij in het zonnetje? Geef hem/haar op!

In het nieuwe tv programma ‘Cup of T’ te zien op Omroep Tilburg zet onze vaste verslaggeefster Manon van de Garde mensen uit Tilburg in het zonnetje. Zo werd afgelopen uitzending leraar van het jaar 2012 ‘Jan Verweij’ eens flink verwend.

In samenwerking met Tilburg.com geeft Cup of T een unieke lintje weg. Ken jij nog iemand die dit lintje verdient, of vind jij zelf dat je dit lintje verdient geef je dan nu op! Vul onderstaand formulier in met motivatie.

“Tilburg krijgt een lintje” is een vast item van het programma Cup of T. Manon gaat telkens opzoek naar een bijzonder persoon uit Tilburg die een lintje verdient. Wie is nou de beste vrijwilliger van Tilburg, wie kookt er eten voor de daklozen, wie draagt nou echt bij aan een leuke sfeervolle stad?

De persoon in kwestie zal een dag gevolgd worden in zijn of haar werk en aan het eind verrast worden met een Cup of T. We stellen verschillende vragen om meer te weten te komen over deze persoon. ‘Waarom zet u zich in voor Tilburg?’.  Wat is uw drijfveer om dit werk te leveren?’.

Bekijk hier alle uitzendingen: www.tilburg.com/cupoft