De eerste winnaars zijn bekend!

Het lijkt nog even te duren, maar het zit er toch echt aan te komen: Rondje Tilburg. Als trotse hoofdsponsor mogen wij 50 startbewijzen weggeven. De eerste winnaars zijn inmiddels bekend. Wij melden dit als Tilburg.com natuurlijk alvast zodat de voorbereidingen van de eerste winnaars kunnen beginnen. Heb jij nog geen startbewijs en wil je wel graag meedoen? Wees niet getreurd want wij mogen nog meer startbewijzen weggeven.

Hardlopen

Jaaaaaa hoorrr, de volgende mensen krijgen namens Tilburg.com een startbewijs voor het hardloopparcours en gaan 4 mei de longen uit hun lijf rennen. Succes iedereen!

1)      Amy Coehorst

2)      Bart van de Gevel

3)      Dennis van Gorp

4)      Anne de Leeuw

5)      Kimberley Schaapsmeerders

Fietsen

Rob de Brabander is de eerste winnaar die een startbewijs ontvangt voor de fietsroute van Rondje Tilburg. Rob kan zijn fiets alvast uit de schuur halen en hem startklaar maken voor 4 mei. Succes Rob!

Wandelen

Anthony Schoenmakers en Sandra van der Meijs. Haal de wandelschoenen maar van zolder, de blarenpleisters tevoorschijn en warm de spieren alvast op. Jullie krijgen van ons een startbewijs en lopen 4 mei mee met de wandelroute van Rondje Tilburg.

Wil jij ook meedoen?

Dat kan! We mogen nog veel startbewijzen voor de verschillende onderdelen van Rondje Tilburg weggeven. Twijfel daarom ook niet en klik op onderstaande links om kans de maken op startbewijzen voor de verschillende onderdelen!

Win startbewijs categorie hardlopen Rondje Tilburg

Win startbewijs categorie fietsen Rondje Tilburg

Win startbewijs categorie wandelen Rondje Tilburg