Nieuws

justjason
Let op! Dit artikel is al 1799 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Wij stellen voor: onze kermisvlogger Just Jason

Vloggen is helemaal hip & happening en namen als Enzo Knol en Monica Geuze zeggen jou misschien niet zoveel, maar pakken honderdduizenden views op YouTube. Tijd voor een eigen kermisvlogger dus! En met de geboren en getogen Tilburger Jason (14 jaar) hebben wij net voor het sluiten van de transfermarkt een echte kermisfan gevonden. 

Jason is al een tijdje actief op YouTube en maakt wekelijks leuke vlogs en gaat challenges aan met zijn abonnees op zijn kanaal. Voor- en tijdens de Tilburgse Kermis gaat Jason voor ons het kermisterrein op om attracties te testen, interviews te houden en volop te vloggen. Zijn video’s kun je tijdens de kermis vinden op onze speciale kermispagina. Heb jij toffe ideeën of uitdagingen voor Jason? Laat het hem (of ons) gerust weten!

Introductievideo Just Jason

En nu vragen jullie jezelf natuurlijk af wie onze kermisvlogger is. Speciaal voor jullie heeft Jason alvast een introductievideo gemaakt. Mocht je hem tegenkomen op de kermis; laat hem vooral weten wat je van zijn video’s vindt en misschien ben jij wel in zijn vlog te zien.

Alles over de Tilburgse Kermis

Kermis in Tilburg 2016
Check hier de leukste acties, evenementen, menu’s en foto’s van de Tilburgse Kermis…de grootste online attractie van Tilburg!

Reageer op dit bericht