Wijkrestaurant opent in MFA de symfonie

Op dinsdag 26 november is de officiële en feestelijke opening van het wijkrestaurant in MFA De Symfonie in Tilburg-Noord. Dit restaurant is een samenwerking tussen ContourdeTwern en RIBW Brabant. Cliënten van RIBW Brabant bereiden de maaltijden (samen met twee professionele koks) en bedienen de gasten in het restaurant. De financiële opbrengsten worden gebruikt voor de begeleiding en ontwikkeling van mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Wethouder Marjo Frenk, directeur/bestuurder van ContourdeTwern Gon Mevis en Carla Lasonder, lid Raad van Bestuur van RIBW Brabant, zijn bij de opening aanwezig.

In het wijkrestaurant hangt een welkome en vooral laagdrempelige sfeer, die zowel jong als oud aanspreekt. Het restaurant richt zich op wijkbewoners die behoefte hebben aan meer sociale contacten, maar uiteraard is iedereen welkom. Wijkrestaurant De Symfonie wil uitgroeien tot een restaurant met een sterk sociaal karakter, waar wijkbewoners voor € 7,50 per persoon (exclusief drankjes) van een goed, gezond en afwisselend menu kunnen genieten. Daarbij wordt uitsluitend gewerkt met verse en seizoensgebonden producten.

Het wijkrestaurant is iedere dinsdag en donderdag vanaf 17.30 uur geopend. Reserveren kan tot 12.00 uur op de dag zelf via receptiedesymfonie@contourdetwern.nl. MFA De Symfonie ligt aan de Eilenbergstraat 250 in Tilburg-Noord.