Wil jij jouw mantelzorger eens in het zonnetje zetten?

Kom dan samen naar het mantelzorg eetcafé!

De Twern organiseert op woensdag 14 november 2012 het mantelzorg eetcafé in café ’t Plein, Tongerloplein 1 te Udenhout. Het mantelzorg eetcafé is er voor iedereen die langdurig hulp krijgt van iemand uit zijn of haar omgeving en deze persoon eens wil bedanken. In het mantelzorg eetcafé worden de rollen omgedraaid en worden mantelzorgers in het zonnetje gezet.

Als mantelzorger maak je onder begeleiding van een vrijwilliger een heerlijk diner voor je gast(en). En terwijl jij aan het koken bent, krijgen de gasten informatie over een thema. Het thema op deze avond is ‘waar loop je tegenaan in de zorg voor iemand met een beperking?’ en wordt verzorgd door MEE. Er zijn namelijk veel regels, mogelijkheden én onmogelijkheden waar je als mantelzorger mee te maken kunt krijgen bij de zorg voor een ander.

Na het koken en het bespreken van het thema wordt er gezamenlijk gegeten. Hierbij kunnen ervaringen worden uitgewisseld en natuurlijk is gezamenlijk eten altijd gezellig.

Praktische informatie
Het mantelzorg eetcafé start om 17.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Deelname aan het eetcafé kost 3 euro per persoon, ter plaatse contact te betalen. Wil je deelnemen of meer informatie? Neem dan gerust contact op met Tanya Verduijn, participatiewerker namens de Twern, via tanyaverduijn@twern.nl of 013 – 455 38 00.