Wil jij werken bij een van de podia of bioscopen? Check de leukste vacatures.

de nieuwe vorst

Uitgelichte vacatures

Cultuursnuiven op je werk? Dat kan bij deze Tilburgse topbedrijven!

Werken bij De Nieuwe Vorst

De Nieuwe Vorst gelooft dat cultuur verrijkt, verbindt en bijdraagt aan een mooiere stad en een mooiere wereld. Zij willen hieraan bijdragen door het bieden van een inspirerende, creatieve plek met spraakmakende, diverse en actuele programmering en ruimte voor ontmoeting en uitwisseling. Ze gaan buiten de gebaande paden, want daar ontstaan de mooiste, meest onverwachte en verrassende dingen. Als verbindende schakel tussen publiek, theatermakers en de stad willen we een open en betekenisvolle plek zijn waar je makkelijk binnenstapt. Wil jij hieraan meewerken?

Werken bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Schouwburg Concertzaal Tilburg verbindt zich aan anderen én anderen aan elkaar door waardevolle, theatrale en muzikale ontmoetingen te creëren en te faciliteren vanuit een open, professionele en inspirerende organisatie en locatie. Ze geloven dat het in de podiumkunsten draait om de live ontmoeting, we programmeren daarom zelf op onze podia en stellen ons open voor initiatieven van buitenaf. Kom jij het team versterken?

Werken bij Pathé Centrum of Stappegoor

Al jaren weten vaste en nieuwe bezoekers de weg naar de bioscopen te vinden. Iedereen voelt zich hier thuis door het enthousiaste team, afwisselend en brede filmaanbod en de prettige sfeer. Daarnaast bieden ze verschillende evenementen aan voor jong en oud! Om dit voort te kunnen zetten hebben ze jouw gastvrijheid en inzet nodig! Check de vacatures.

Werken bij Poppodium 013

013 is het grootste poppodium van Nederland. Met shows variërend van 300 tot 3000 bezoekers hebben ze een grote diversiteit aan activiteiten – nog los van vlaggenschip festivals als WOO HAH! en Roadburn. Het succes van 013 is gestoeld op een enthousiast team dat hecht en hard met elkaar werkt in een informele sfeer. Met een relatief klein vast team verzetten ze bergen werk, elke dag weer. Gezamenlijk zorgen ze ervoor, dat de artiest, groot of klein, zijn of haar allerbeste show kan geven binnen 013. Tegelijkertijd moet dit event voor ons publiek een fantastische ervaring zijn. Dàt is hun drijfveer en hierin proberen ze zich keer op keer te verbeteren. Wil jij hier stage lopen?

Nog meer vacatures in Tilburg

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kan in Tilburg? Onze vacaturebank staat vol met vacatures. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden