Willeke Alberti in Concertzaal Tilburg

Willeke Alberti zit inmiddels al meer dan vijftig jaar in het vak. Met nummers als Spiegelbeeld, Samen zijn en Telkens weer is ze niet weg te denken uit de Nederlandse muziekgeschiedenis. Op zaterdag 7 december staat Willeke Alberti in Concertzaal Tilburg met haar nieuwe concert Zolang er maar liefde is, waar ze onder begeleiding van haar liveband die prachtige liedjes ten gehore brengt.

Voor deze show kon Willeke Alberti putten uit een indrukwekkend repertoire. De selectie die ze heeft gemaakt zijn stuk voor stuk liedjes die voor haar persoonlijk het meest betekenen. Nummers die verbonden zijn aan een dierbaar persoon, een belangrijke gebeurtenis of een mooie herinnering. Uiteraard komen er ook een aantal hits voorbij, maar dan op een andere manier en altijd gekoppeld aan een persoonlijk verhaal. Op deze manier zal het concert weer de intieme en gezellige sfeer hebben waar Willeke bekend om staat.

Meet & Greet
Dat is overigens niet het enige waar Willeke bekend om staat, want haar goede band met de fans en andere liefhebbers is ook zeer belangrijk voor haar. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Willeke na haar concert de tijd zal nemen voor een meet & greet in de KobraFoyer van de concertzaal!

Verkoopinformatie
De voorstelling Zolang er maar liefde is speelt op zaterdag 7 december om 20:00 uur in de concertzaal van Theaters Tilburg. Kaarten kosten € 29 | € 24 | € 19  (incl. servicetoeslag) en zijn verkrijgbaar via www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013 543 22 20 en aan de balie van InfoService & Tickets van Theaters Tilburg.