Willem II-banier wappert trots aan het Interpolisgebouw

Op initiatief van JohnBeerens.com en in samenwerking met Stichting KingZine, de Supportersclub Willem II, Bonheur Horeca Groep en Interpolis is een lang gekoesterde wens van elke Willem II-er uitgekomen.

Aan de markante hoge toren van het Interpolisgebouw komt prominent een Willem II-banier te hangen om zo de vastberadenheid van heel Tilburg om achter Willem II te gaan staan te onderstrepen. De zichtbaarheid van de Tricolores in de stad wordt zo optimaal vergroot.

In de eerste weken van het hoofdsponsorschap van JohnBeerens.com is er al contact gemaakt met Interpolis om de mogelijkheden te bespreken om Willem II te steunen. Al snel kwam natuurlijk een banier ter sprake en Interpolis bood aan om een gedeelte van de kosten voor zijn rekening te nemen. Hierna werd er gezocht naar medefinanciers om de banier te realiseren. De Stichting KingZine en de Supportersclub Willem II waren hiertoe al snel bereid en hierna voegde zich ook de Bonheur Horeca Groep bij de sponsoren.

Deze drie partijen weten als geen ander hoe het is om achter Willem II te gaan staan en willen hierin zoveel mogelijk mensen meekrijgen. Dit alles om samen Willem II mee naar het kampioenschap te helpen en uiteindelijk gezamenlijk te eindigen op d’n Heuvel.