Willem II en Jupiler verlengen samenwerking

Eredivisieclub Willem II en bierbrouwer Jupiler hebben op 24 november hun overeenkomst met 5 jaar verlengd. Hiermee stroomt ook de komende jaren het Belgische gerstenat door de tapkranen van het Tilburgse stadion en steunt Jupiler Willem II met sponsoring. 

“De overeenkomst met Jupiler is van groot belang voor Willem II, Jupiler is niet alleen een substantiële sponsor, maar denkt ook inhoudelijk mee hoe we de belevenis voor supporters in en rond het stadion kunnen vergroten. Het spreekt voor zich dat we daar heel blij mee zijn”, aldus directeur algemene zaken Frank Molkenboer van Willem II.

Ook Jupiler is zeer tevreden. Manager Sponsoring & Events René Bergmans: “De regio Tilburg is een kernregio voor Jupiler, dus we vinden het belangrijk om onze naam te verbinden aan Willem II en haar supporters. Zo hebben we het afgelopen jaar samen met de Bonheur Horeca Groep het Jupiler supporterscafé ontwikkeld om de fans van Willem II een aansprekend thuishonk te bieden. De komende thuiswedstrijden tegen FC Twente en Roda JC zal Jupiler diverse feestelijke activiteiten ondernemen om de verlengde samenwerking te vieren samen met de aanhang van Willem II.”

Over Jupiler
Jupiler is het snelst groeiende biermerk in Nederland. In korte tijd heeft het een sterke positie verworven in het betaald voetbal, onder andere via de Jupiler League en de sponsoring van dertien Betaald Voetbalorganisaties. Consumenten waarderen Jupiler zowel vanwege de smaak als de Belgische afkomst, het aparte flesje en het stoere ribbelglas. Zie voor meer informatie www.jupilerleague.nl