Nieuws

Let op! Dit artikel is al 2346 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Willem II en Trappers maken ritje in Baron 1898

Directie, spelers en leden van de technische staf van Willem II, waaronder trainer Jurgen Streppel, maakten deze week hun opwachting in Baron 1898. Zij werden hiervoor uitgenodigd door Q-Promotions, dat een nieuwe sponsorovereenkomst met de Tilburgse club tekende.

Samenwerking

Tommy Grein, directeur van Q-Promotions, wilde de verbintenis tussen beide partijen op een bijzondere manier kracht bij zetten: “Wij leveren ons drukwerk vliegensvlug, met dezelfde snelheid als Baron 1898”, legt Tommy de link tussen zijn bedrijf en de nieuwe achtbaan met een knipoog uit. “Erg leuk dat Willem II hieraan wilde meewerken”. Namens Willem II stapten naast algemeen directeur Berry van Gool onder andere ook trainer Jurgen Streppel, spelers Funso Ojo, Nick van der Velden, Wiljan Pluim en keeper David Meul in de spectaculaire attractie.

Tilburg Trappers

Ook van ijshockeyclub Tilburg Trappers was er een delegatie aanwezig om de nieuwe sponsorovereenkomst met Q-Promotions te ondertekenen. Trappers-captain Diederick Hagemeijer en bestuurslid Coen Reijnen waagden zich aan een rit in Baron 1898, voorzitter Ron van Gestel liet het ritje liever aan zich voorbij gaan. Q-Promotions is al een aantal seizoenen business partner van zowel Willem II als Tilburg Trappers en zal dus ook komend seizoen aan de twee Tilburgse clubs verbonden blijven.

Reageer op dit bericht