Nieuws

Europees in actie
Let op! Dit artikel is al 447 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Willem II Europees in actie: bij deze horeca kun je de wedstrijd live bekijken!

Woensdag 16 september is het zover: Willem II komt Europees in actie. Ze spelen dan in de tweede voorronde van de Europa League tegen Progrès Niederkorn. Heb je nou geen zin om deze thuis op de bank te kijken? Dan hebben wij voor jou een lijstje gemaakt met plekken waar je de wedstrijd in de stad kunt zien!

Europees in actie

De tweede voorronde van de Europa League start morgen om 18:30 uur. Dit is een belangrijke wedstrijd voor Willem II. Voor het eerst sinds 15 jaar gaan ze weer Europees spelen, de laatste keer was namelijk in 2005. Hieronder vind je een paar leuke plekken waar je de wedstrijd kunt bekijken:

The Cat’s back

Bij The Cat’s back kun je lekker op je gemak de wedstrijd kijken. Dit in combinatie met een heerlijk biertje, want ze hebben een unieke bierkaart. Met een groot terras waar genoeg ruimte is om de voetballers aan te moedigen, kun je ook nog voldoende afstand houden van elkaar.

Ruby’s Irish Pub

Bij Ruby’s Irish Pub kan je de wedstrijd ook gaan kijken, in een Ierse sfeer. Ze staan bekend om het uitzenden van sport en zo dus ook Willem II tegen Progrès Niederkorn. Je kan er gezellig met je vrienden terecht binnen en op het terras.

Sportsbar 4 friends

Als sportsbar zenden zij natuurlijk de wedstrijd uit. Wil je van te voren, achteraf of tijdens de rust een potje poolen? Ook geen probleem! Bij Sportsbar 4 Friends hangt een fijne huiskamer sfeer. Maar er is een groot voordeel ten opzichte van je eigen huiskamer: je hoeft niet zelf voor het bier te zorgen.

Stadscafé Brick

Ben jij al wel eens bij Stadscafé Brick in de Stadhuisstraat geweest? Zo niet, maak dan van de gelegenheid gebruik en ga op woensdagavond langs. Ze zenden namelijk live de wedstrijd uit en je krijgt ook nog eens een klein hapje van het huis. Ook kun je van te voren voor slechts €7,50 fish en chips komen eten.

Café Philip

Bij Café Philip kan je ook terecht, met een portie nacho’s en een biertank van 2,5 liter binnen handbereik! De blauwe munten kun je inleveren tot 22.00 uur voor gratis drankjes. Dus reden genoeg om de mannen in rood, wit en blauw bij Café Philip aan te komen moedigen!

Polly Maggoo

In het midden van de Korte Heuvel kun je de wedstrijd ook gaan bekijken. Gezellig en vertrouwd bij Polly Maggoo. Om 18:30 uur kun je daar op het terras gaan zitten om lekker de wedstrijd te kijken met een biertje in de hand.

Café de Kok

Als je ergens weet dat je er zéker terecht kunt voor het kijken van een wedstrijd van Willem II: dan is het Café de Kok aan de Heuvelring wel. Al jaar en dag dé plek voor Willem II-supporters. Geniet van een biertje, snack en natuurlijk van de wedstrijd.

Iets gemist?

Weten jullie nou nog meer plekken waar je de wedstrijd kan gaan kijken? Laat het ons dan even weten via de reacties.

Reageer op dit bericht