Willem II in de strijd voor promotie: bij deze kroegen worden de wedstrijden van Willem II uitgezonden!

De spannendste tijd in de Keuken Kampioen Divisie is weer aangebroken: de play-offs. Tijdens de play-offs gaat Willem II – en haar achterban – er alles aan doen om volgend seizoen weer op het hoogste niveau te spelen. Maar waar kun je deze wedstrijden allemaal bekijken in Tilburg? We zetten het op een rijtje voor je!

Sportsbar Papa Jim

Bij Sportsbar Papa Jim heb jij de garantie dat je de eerste play-offs wedstrijd van Willem II goed kunt volgen. Ze hebben namelijk tientallen schermen in de sportsbar hangen. Super handig dus. Daarnaast kun je zelf je biertje tappen als je gebruik maakt van een ‘seizoenkaart’. Op deze seizoenkaart kun je saldo zetten dat je taptegoed is. Ideaal dus! Oh ja, wist je al dat ze een vernieuwde menukaart hebben bij Papa Jim? Genoeg reden om langs te gaan! PS. je kunt hier online alvast je plekje reserveren en ze serveren er ook lekkere barfood.

Sportsbar4Friends/Pool4Friends

Pool4friends

Wist je dat er naast een poolcentrum ook een sportsbar is bij Pool4Friends? Bij Sportsbar4Friends hebben ze ook meerdere schermen in het gezellige café hangen. Voor- en achteraf de wedstrijd kun je zelf de competitie opzoeken met een potje poolen en/of een potje darten!

Café ’t Laar

Café ’t Laar is een begrip onder de supporters van Willem II. Menig supporter gaat voor de wedstrijd hier een drankje doen voordat ze naar het stadion gaan. Tijdens de derby NAC-Willem II puilde ’t Laar al uit met Willem II supporters en dat zal tijdens de play-offs wedstrijden niet anders zijn. De wedstrijden voor de play-offs worden hier uitgezonden.

Ruby’s Irish Pub

Ruby’s Irish Pub is de enige Irish pub in Tilburg. Een kroeg waarin je je in Ierland waant en vooral heel erg welkom voelt. In deze pub hangt er een gemoedelijke sfeer waar iedereen zich welkom is. Een uitermate geschikte plek om de play-offs wedstrijden te kijken met je vrienden onder het genot van een lekkere glas Guiness!

ESPN & Willem II Radio

In tegenstelling tot de reguliere competitiewedstrijden, zendt sportzender ESPN wel alle play-offs wedstrijden uit. Ben je toevallig niet in de gelegenheid om voor de buis te gaan zitten dan kun je de wedstrijd ook volgen via Willem II Radio. Op de radiozender wordt de wedstrijd van livecommentaar voorzien waardoor je op het puntje van je stoel gaat zitten. Wanneer jouw favoriete kroeg of voetbalkantine EPSN heeft, kun je hen dus vragen of ze de wedstrijd daar gaan uitzenden.

Wedstrijdschema

Willem II neemt het in de eerste ronde van de play-offs op tegen VVV Venlo. De eerste wedstrijd is vandaag in Venlo om 18:45 uur en de returnwedstrijd is op zaterdag 27 mei om 16:30 uur. Voor het volledige schema kun je de foto hieronder bekijken! Voor de verkoopinformatie voor de verschillende wedstrijden, kun je het beste de website van Willem II raadplegen.

1 team 1 taak

De supporters zijn in ieder geval alvast begonnen met de promotiecampagne rondom de play-offs. 1 team 1 taak is de slogan. Dat was afgelopen vrijdag al te zien in het uitvak bij Roda JC waar Willem II de laatste reguliere wedstrijd van het seizoen speelde. 950 supporters én de selectie droegen een shirt met daarop ‘1 team 1 taak’. De shirtjesactie werd begeleid met een groot spandoek.

Wil jij ook zo’n shirt? Je kunt de shirtjes aanstaande zaterdag voor de wedstrijd bij het stadion kopen voor €10,-. Meer informatie daarover vind je hier. 

De oproep richting supporters is duidelijk: ga er als één collectief achterstaan en loods Willem II naar de Eredivisie. Koop dus vooral je kaartje voor de thuiswedstrijd(en). Voor de uitwedstrijden moet je wat meer geluk hebben aangezien de uitvakken waarschijnlijk heel snel zijn uitverkocht. Gelukkig heb je hierboven kunnen lezen waar je de wedstrijd alsnog met je voetbalmaten kunt bezoeken.