Nieuws

gratis europees willem II
Let op! Dit artikel is al 64 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Willem II komt trouwe supporters en sponsoren tegemoet: gratis Europees duel en uitstel prijsverhoging

Willem II heeft woensdagavond bekendgemaakt hoe zij het seizoen afwikkelen met supporters en sponsoren. De competitie kan immers niet worden uitgespeeld. De belangrijkste tegemoetkomingen: supporters en sponsoren die hun plekken in het stadion verlengen, kunnen gratis naar het eerste Europese thuisduel.

Binnen nu en twee weken wordt er meer duidelijk over het verlengen van seizoenkaarten en sponsorpakketten. Ook de directie van Willem II doet een duit in het zakje om de club financieel een stukje te ontzien. Zo leveren ze zolang er zonder publiek gespeeld wordt vijftien procent van hun salaris in.

Tevens riep het supporterscollectief van Willem II, bestaande uit verschillende supportersorganen, seizoenkaarthouders eerder vandaag op om geen geld terug te vragen aan Willem II. Ook fijn nieuws voor supporters en sponsoren in deze moeilijke economische tijd: Willem II was van plan om een prijsverhoging door te voeren. Daar zien ze gezien de omstandigheden vanaf.

Samen naar nog meer succes

“Om deze periode door te komen en op lange termijn financieel gezond te blijven vragen wij jullie, supporters en sponsoren, om de club ook tijdens de voetballoze maanden te helpen. Dit keer niet vanaf de tribunes, maar door de club een extra steuntje in de rug geven. Veel supporters en business roomhouders laten weten het afgebroken seizoen te laten voor wat het is en daarvoor geen financiële tegemoetkoming te vragen. Een fantastisch gebaar waarvoor wij hen zeer dankbaar zijn en waarvan wij hopen dat veel Willem II’ers dit mooie voorbeeld volgen,” schrijft Willem II op de website. 

“Evenals onze trouwe supporters en sponsoren hunkeren ook wij weer naar het samenzijn met jullie in ons Koning Willem II stadion. Wij hopen dat we dat na de zomer weer mogen en dat jullie ons intussen in goede gezondheid blijven steunen. Ook nu,” sluit Willem II af.