Willem II lanceert derde tenue

Na de presentatie van het thuis- en uittenue, presenteren Willem II en Robey Sportswear het derde tenue van het seizoen 2023-2024. Het derde tenue is nu te koop via de web- en fanshop. Willem II speelt aanstaande vrijdag voor het eerst in dit tenue tijdens de uitwedstrijd tegen Jong-AZ. Klik hier om het derde tenue van Willem II aan te schaffen. 

Beeldmateriaal: Robey Sportswear & Willem II Media

De blauwtinten zijn verweven in een W-patroon. Het shirt is afgewerkt met een ronde hals met witte accenten die je ook terugziet aan de mouwuiteinden. Aan de achterkant staat bovenaan het shirt – net zoals bij het thuis- en uitshirt – het Tilburgse stadswapen afgebeeld met daaronder twee zinnen uit het clublied die het shirt van afgelopen seizoen opvolgen: ‘Stoere bend’ welbekend, Jij staat voor ied’re bal’.

Het Willem II-logo staat in een witte outline variant op het shirt. De Robey-logo’s, uitingen van AVEC en BTT, spelersnamen en rugnummers zijn ook in wit op het shirt te zien. Het rood-wit-blauwe accent rechtsonder in het shirt, maakt het shirt in detail af.

Fanshop extra lang geopend

Het derde tenue is vanaf vandaag verkrijgbaar in onze fanshop en online. Klik hier om direct jouw tenue te scoren! Om supporters die het shirt zo snel mogelijk willen bemachtigen de kans te geven het shirt te passen, is de fanshop vanavond tot 20:00 uur geopend. Daarnaast kun je jouw shirt direct laten bedrukken.