Nieuws

matchday snack
Let op! Dit artikel is al 189 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Willem II lanceert een Matchday Snack voor de rest van het seizoen (en dit weekend is dat Broodje Jantje)

Helaas kunnen Willem II supporters de Tricolores even niet steunen in het stadion. Maar uiteraard blijven Willem II-ers hun club trouw en steunen ze de spelers vanuit thuis. Om dat wat dragelijker te maken lanceert Willem II in samenwerking met Bonheur Horeca Groep iedere resterende eredivisiewedstrijd een Matchday Snack. Dit weekend is dat een Broodje Jantje. 

Foto: Toin Damen

In de week voorafgaand aan de verschillende wedstrijden maken Willem II en Bonheur de Matchday Snack voor dat weekend bekend. Komende zondag staat PSV – Willem II op het programma en pakken ze direct uit met dé Tilburgse snack: het Broodje Jantje.

Bestellen, afhalen en genieten

Bestel jouw doe-het-zelf-pakketje om zondag voor het Brabants onderonsje deze typische Tilburgse snack voor jezelf of een andere Willem II’er klaar te maken. Dat is heel eenvoudig dankzij de eenvoudige bereidingswijze die je erbij ontvangt. Naast het Broodje Jantje ontvang je bij de bestelling ook twee flesjes bier. Kinderen krijgen een lekkere fruitdrank.

De Matchday Snack kost 7,50 euro voor volwassen en 5,00 euro voor kinderen. Het pakketje bestaat uit een Jantje burger, saus, ui, broodje en de genoemde dranken. Je kunt het voor volwassenen per twee bestellen, voor kinderen per één. Op zaterdag 7 november kun je jouw bestelde Matchday Snack tussen 10.00 en 13.00 uur bij het Koning Willem II stadion afhalen. Smul zondag tijdens PSV – Willem II van jouw eigen bereide Broodje Jantje!

Bestellen kan via deze website.