Willem II maakt nieuwe uittenue voor dit seizoen bekend!

In samenwerking met Robey Sportswear presenteert Willem II met trots het nieuwe uittenue voor het seizoen 2024-2025. De uitwedstrijden van de Tricolores in de Eredivisie worden komend seizoen in een slate blue shirt en kousen, gecombineerd met een navy short en contrasterende accenten afgewerkt.

Het slate blue shirt is voorzien van een licht banenpatroon welke is afgeleid van het thuisshirt. Tevens is het shirt voorzien van een donkerblauwe V-hals en mouwuiteinden met daarin het mooie rood, wit en blauw verwerkt. Op de achterkant van het shirt is bovenaan het Tilburgse stadswapen afgebeeld, met daaronder twee regels uit het clublied: ‘t Hoofd steeds koel, voor het doel. Dan kan je niets gebeuren.’ Een rood-wit-blauw accent in de kraag zorgt ervoor dat het shirt tot in de details is afgewerkt.

Alle sponsoruitingen, rugnummers en spelersnamen worden dit seizoen op de uitshirts hetzelfde bedrukt als de thuisshirts. Daarnaast is ook het clublogo in de traditionele driekleur op de linkerborst bevestigd. De wedstrijdbroek kleurt dit seizoen navy met een slate blue baan. Ook de kousen hebben als basis de kleur van het shirt met daarop wederom rood-wit-blauwe accenten, wat het stijlvolle tenue compleet maakt.

Direct verkrijgbaar

het nieuwe uittenue is per direct verkrijgbaar in volwassen- en kindermaten. Bedrukte shirts worden dit seizoen weer voorzien van de officiële Willem II-rugnummers.

Op volwassen maten is het additioneel mogelijk om de TOTO-badge en/of de Eredivisie-badge te laten drukken. Op junior maten is het enkel mogelijk om de Eredivisie-badge te laten drukken. Het is helaas niet mogelijk om een badge op mini shirts te bedrukken. Klik hier om direct jouw uittenue te scoren.

Let op! Rugnummers van spelers kunnen in aanloop naar de competitiestart nog veranderen. Bedrukte shirts kunnen niet geruild en/of geretourneerd worden.