logo

Willem II maakt zich op voor heel belangrijk duel tegen VVV Venlo: er zijn nog kaarten!

Willem II speelt zaterdagmiddag om 16:30 uur de belangrijke thuiswedstrijd tegen VVV Venlo. Na het verlies van afgelopen dinsdag moeten de Tricolores een 3-2 achterstand zien weg te werken tegen de Venlonaren. Het belooft dus een heet middagje te worden in het Koning Willem II Stadion. Goed nieuws: jij kunt er nog bijzijn. Er zijn namelijk nog kaarten te koop.

Dat het Koning Willem II Stadion kan kolken, is al langer bekend. Maar nu gaan de Willem II supporters extra uitpakken om de Tilburgse trots naar de overwinning te schreeuwen. Dit doen ze onder het mom ‘1 team 1 taak’: een oproep om als collectief uit te stralen dat er in Tilburg niets te halen valt. Aangezien Willem II dus met een 3-2 achterstand begint, moeten ze met minimaal 1 doelpunt verschil willen in de reguliere speeltijd. Scoren ze in de eerste 90 minuten + blessuretijd eenmaal meer dan VVV Venlo, wordt er verlengd. Bij twee doelpunten of meer in het voordeel van Willem II gaat de ploeg van Reinier Robbemond door naar de volgende ronde en treffen ze Almere City of FC Eindhoven.

En hoewel Willem II de heenwedstrijd heeft verloren, is er nog niet per se heel veel reden tot paniek. Willem II was namelijk het grootste gedeelte van de uitwedstrijd beter dan de Venlonaren en had behoorlijk pech bij de tegendoelpunten. Zo was het eerste doelpunt van VVV een echte flipperkastgoal, kregen ze na een ongelukkige handsbal een penalty en gleed verdediger Erik Schouten uit bij het uiteindelijke winnende doelpunt. Als Willem II het niveau haalt wat ze kunnen halen én minder pech hebben dan dinsdag, kunnen ze het tweeluik dus nog in eigen voordeel omdraaien. Een échte do or die wedstrijd dus.

Mis deze wedstrijd niet!

Om de klus te klaren, hebben ze de steun van heel Tilburg nodig. Nog niks te doen zaterdagmiddag? Koop dan snel je kaartje online en schreeuw Willem II naar de overwinning. Je bent er al bij vanaf €9,-. Check deze link voor meer informatie over de kaartverkoop.

Wil jij een 1 team 1 taak shirt scoren voor €10,-? Dat kan ook rondom de wedstrijd. Check deze link voor meer informatie over de verkoopmomenten.