Willem II met vertrouwen drukke week in

Willem II speelde afgelopen zaterdag tegen FC Utrecht en tankte vertrouwen door de wedstrijd te winnen. Daarmee gaat de ploeg van Jurgen Streppel met vertrouwen een drukke en belangrijke week in. Dinsdag spelen de Tricolores de uitwedstrijd in de beker tegen het DOVO van Hans Kraaij junior waarna het zondag in Doetinchem aan mag treden tegen De Graafschap.

Foto: Tilburg Tifosi

Goed positiespel

Weken werd Willem II geroemd voor het goede positiespel dat ze lieten zien in de eerste wedstrijden van de competitie. Toch leverde dit weinig doelpunten op en haalde Willem II in de eerste 5 wedstrijden ‘slechts’ 2 punten. Afgelopen zaterdag resulteerde het goede positiespel dan ook in doelpunten. Gelegenheidsspits Erik Falkenburg, Frank van der Struijk en Robbie Haemhouts maakten de treffers. Daarmee tankte de ploeg vertrouwen.

DOVO uit, altijd lastig

Altijd lastig lees je? Jazeker! Bekerwedstrijden zijn voor Willem II traditiegetrouw lastige potjes en dan met name tegen amateurploegen. Het is te hopen dat Willem II de volgende ronde behaald en we dit seizoen kunnen genieten van een mooi bekerseizoen. Kaarten zijn te koop bij de receptie of aan de deur bij DOVO. 

Terug op de Vijverberg

Het laatste bezoek van Willem II aan de Vijverberg was een mooie! Door een benutte penalty van Bruno Andrade deed Willem II destijds een hele belangrijke stap richting promotie. Op dit moment is De Graafschap hekkensluiter van de Eredivisie en haalde het nog geen punten. Willem II moet waken voor onderschatting en het ingezette spel doorzetten tegen De Graafschap. Het elftal kan de steun van het rood-wit-blauwe leger goed gebruiken. Je kunt kaarten bestellen op de website van Tilbo of de Supportersvereniging