Nieuws

picknick willem II stadion
Let op! Dit artikel is al 482 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Willem II opent eenmalig stadiondeuren voor grootste rood-wit-blauwe picknick op het veld

Dat we in Tilburg heerlijk kunnen picknicken in het Spoorpark, aan de Piushaven of in de Oude Warande, dat weten we. Maar nu komt daar eenmalig een wel hele gave locatie bij: het Koning Willem II Stadion. Op zaterdag 18 juli organiseert Bonheur Horeca Groep in samenwerking met Willem II, Stichting KingZine en de supportersclub van Willem II een eenmalig event op de grasmat van het Koning Willem II Stadion. De naam van het event: Pitchnick013.

Vanaf 12:00 uur vindt hier de grootste rood-wit-blauwe picknick van Nederland plaats. Maximaal 1000 gasten mogen hun kleedje uitvouwen op het heilige gras van de Tilburgse voetbalclub en samen genieten van een volledig verzorgde picknick. Iets voor jou? Je kunt online reserveren op de website.

Een complete beleving

Bonheur Horeca Groep heeft een gevarieerde picknickbox samengesteld voor €17,50 per persoon. Tijdens de picknick is er entertainment voor jong en oud. Illusionist Niels Houtepen treedt op en er is een voetbalbingo waarbij leuke prijzen te winnen zijn.

Programma en regels

De picknick vindt plaats tussen 12:00 en 14:00 uur. Zowel de binnenkomst als het einde van de picknick verloopt gefaseerd, in verband met de regels omtrent het coronavirus die vanzelfsprekend strikt gevolgd worden. Dat betekent dat er maximaal vier mensen uit één huishouden samen één picknickplek bezetten. Reserveren is mogelijk vanaf twee personen.

Ook is de picknick toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Gasten zorgen zelf voor een picknickkleed en worden uitgenodigd om zelf op een creatieve manier invulling te geven aan het rood-wit-blauwe thema van de middag.

Signing-specialist en Willem II-sponsor Q-Promotions heeft in dat kader speciaal voor Pitchnick013 een picknickkleed ontworpen dat voor een eenmalige actieprijs te bestellen is.

Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan, net als het meenemen van attributen zoals parasols, stoelen en dergelijke. Mochten de weersomstandigheden een picknick op het veld niet toelaten, dan is er een alternatief programma en nemen de gasten plaats op de tribunes van het Koning Willem II Stadion; wat ook al een verademing zou zijn na maanden zonder stadionbezoek.

Dichterbij kan niet

Het idee voor de grootse picknick ontstond tijdens de succesvolle vaderdagactie die Bonheur Horeca Groep en Willem II enkele weken gelede samen organiseerden. Martin van Geel, algemeen directeur Willem II: “Honderden supporters haalden die dag een mooi pakket op bij het stadion. De stemming was top en aan alles voelden we dat mensen de club missen. En wij hen ook. Dichterbij dan dit, kunnen we ze haast niet brengen. Wie kan er nou zeggen dat hij of zij ooit op het hoofdveld van de club heeft gepicknickt. Geweldig dat we samen met Bonheur wederom in zo’n kort tijdsbestek een mooie actie hebben opgezet. Ik kijk ontzettend uit naar een veld vol supporters die samen weer even de saamhorigheid van het stadion en onze club mogen voelen.”

Reageer op dit bericht