Willem II presenteert nieuwe thuistenue voor komend seizoen

Nadat Willem II eerder het uittenue voor komend seizoen presenteerde, is nu ook het thuistenue bekend. In dit nieuwe rood-wit-blauwe tenue met fraaie details, treden de Tricolores het merendeel van de wedstrijden komend seizoen aan. 

Uiteráárd vormen de fameuze rode, witte en blauwe banen de basis van het mooiste shirt van het land. In het rood en blauw is een speels patroon met de letter T (van Tilburg) verwerkt. In de kraag en de uiteinden van de mouw komt horizontaal eveneens de driekleur terug. Onder de kraag staat het stadswapen en uit het clublied de zin ‘Willem II, Willem II, met je beroemde kleuren’. Op de borst schittert het splinternieuwe clublogo.

Evenals het shirt spreken ook de witte broeken en kousen voor zich. Op zowel de broek als kousen staat ‘Tilburg’. De bovenkant van de kousen zijn evenals de kraag en mouweinden horizontaal rood-wit-blauw.

thuistenue willem II

Nu te koop

Het nieuwe thuistenue is nu te koop. Je kunt het tenue online bestellen. 

Wil je jouw shirt laten bedrukken met de naam en het rugnummer van jouw favoriete speler of je eigen naam? Ook dat is mogelijk. Dit seizoen spelen de Tricolores met rugnummers (link naar bericht rugnummers) die voor alle clubs in de Keuken Kampioen Divisie uniform zijn. Op de volwassen shirts worden deze rugnummers gedrukt, maar voor de kindermaten wordt het eigen Willem II-rugnummer gebruikt. Dat vanwege het feit dat de Eerste Divisie de rugnummers niet voor kindermaten beschikbaar stelt.